Απίστευτο ξύλο και ξεμάλλιασμα μεταξύ γυναικών « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Απίστευτο ξύλο και ξεμάλλιασμα μεταξύ γυναικών

στις   4:02 μ.μ.  |  Σάββατο 4 Ιουλίου 2020


Αυτόπτης μάρτυρας τράβηξε τον καυγά με το κινητό του τηλέφωνο

Θα μπορούσαν να είναι από εκείνες τις γυναίκες που συναντιόνται στα ρινγκ, παλεύοντας μέχρις εσχάτων προσφέροντας μοναδικό θέαμα. Κι όμως οι εικόνες που ακολουθούν δεν τραβήχτηκαν σε κάποιο υπαίθριο ρινγκ αλλά στο πάρκινγκ ενός ταχυφαγείου στη Μεγάλη Βρετανία. Το βίντεο που τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο αυτόπτης μάρτυρας δείχνει περίπου 10 γυναίκες εύσωμες να ξεμαλλιάζονται και να ξεστομίζουν απίστευτες ύβρεις, που ακόμη και ένας χούλιγκαν γηπέδου θα κοκκίνιζε από ντροπή!

Από το μαλλιοτράβηγμα ξεκόλλησαν τα φθηνά extensions που έπεσαν στο έδαφος, ενώ πολύ λίγο ενδιέφερε αυτό τις μαινόμενες «παλαίστριες» του δρόμου, που γεμάτες οργή, θυμό και απίστευτα νεύρα ξεσπούσαν η μια στο κεφάλι της άλλης. Ακόμη και όταν εμφανίστηκαν τρεις άνδρες για να τις χωρίσουν, δεν το κατάφεραν αφού απτόητες συνέχισαν να τσακώνονται.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο των 30 δευτερολέπτων οι γυναίκες αυτές όλες τους ευτραφείς ορμούσαν η μια στην άλλη πιάνοντας τα μακριά μαλλιά και βρίζοντας χυδαία κατάφερναν χτυπήματα, ενώ τα ψεύτικα extensions – δεν πρέπει να ήταν και η καλύτερη μάρκα αν κρίνει κανείς πόσο εύκολα ξεκόλλησαν με λίγο τράβηγμα- έπεφταν σαν μαραμένα φύλλα φθινοπωρινού δένδρου.

 Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, που άφησαν για λίγο στην άκρη τον πατέρα του πρωθυπουργού τους Στάνλει Τζόνσον, ο οποίος απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο δικό μας μαγικό Πήλιο, κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο οι 10 γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια. Ενώ η αστυνομία που έφθασε λίγο αργότερα στο σημείο για να τις χωρίσει, ερευνά τα αίτια του καυγά.

Βέβαια το γεγονός ότι το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο πάρκινγκ γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείων έκανε πολλούς χρήστες του διαδικτύου να αναρωτηθούν, βλέποντας και το σωματότυπο των γυναικών που καυγάδισαν, αν τσακώθηκαν για κάποιο μενού ή για τη σειρά στη γραμμή παραγγελίας.

Πάντως το βίντεο που ανέβηκε στα social media και που φιλοξενήθηκε και από ενημερωτικές ιστοσελίδες της Μεγάλης Βρετανίας έγινε γρήγορα viral. Σίγουρα εκείνο που θα πόνεσε περισσότερο από το ξεμάλλιασμα θα ήταν τα χαμένα extensions, αφού όπως αποδείχθηκε τζάμπα τα αγόρασαν οι πρωταγωνίστριες του καυγά.

pagenews.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html