Οικονομική καταστροφή του Τούρκου παραγωγού , Αρτζούν Ιλιτζαλί « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο βρήκε ο πρωταθλητής της ποδηλασίας

O 37χρονος Δανός πρώην σταρ του αθλήματος, Κρις Άνκερ Σόρενσεν πέθανε μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

Οικονομική καταστροφή του Τούρκου παραγωγού , Αρτζούν Ιλιτζαλί

στις   7:34 μ.μ.  |  Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020


Στον ΑΝΤ1 ανήκει εδώ και λίγο καιρό η ελληνική version του «Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ποφάντης στη χθεσινή παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 που έγινε λόγω κορονοϊού μέσω ιντερνετ.».

 Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 διευκρίνησε μάλιστα πως το κανάλι του αγόρασε τα δικαιώματα του παιχνιδιού απευθείας από την μητρική εταιρία παραγωγής Talpa αφού πρώτα εκείνη τα είχε αφαιρέσει από τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι επειδή το πρότζεκτ δεν έτρεχε σωστά.H αλήθεια είναι πικρή για τον Τούρκο καναλάρχη και παραγωγό των – The Voice – Έχεις ταλέντο – Survivor – Deal – Dancing with the Stars , λόγω της κρίσης στην Τουρκία βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και ένα βήμα πριν την οικονομική καταστροφή.

Παρά της πώληση μεγάλων κομματιών της «μιντιακής» αυτοκρατορίας του η επί μήνες εικόνα κατάρρευσης που παρουσιάζει η τουρκική οικονομία και η υποτίμηση της λίρας δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια.

Η Talpa του πήρε τα δικαιώματα του «Ταλέντου» λόγω οικονομικών εκρεμμοτήτων καθώς ενεργοποιήθηκαν οι ανάλογες ρήτρες.

Ίδιο σκηνικό φαίνεται πως διαδραματίζεται στο παρασκήνιο και με το «Survivor» τα δικαιώματα του οποίου παγκοσμίως ανήκουν στην πανίσχυρη MGM.

Και εκεί υπάρχει σοβαρό θέμα και μπορεί τα δικαιώματα εκμετάλευσης του ριάλιτι σε άλλες χώρες πλην Τουρκίας να χαθούν. Σε αυτή την περίπτωση τελειώνει και ο Ατζούν. Όχι μόνο στα Βαλκάνια αλλά ακόμη και εντός της τούρκικης τηλεοπτικής αγοράς.

 Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 διευκρίνησε μάλιστα πως το κανάλι του αγόρασε τα δικαιώματα του παιχνιδιού απευθείας από την μητρική εταιρία παραγωγής Talpa αφού πρώτα εκείνη τα είχε αφαιρέσει από τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι επειδή το πρότζεκτ δεν έτρεχε σωστά.

Άλλά η αλήθεια και πολύ πιο πικρή για τον Τούρκο καναλάρχη που μάλλον βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και ένα βήμα πριν την οικονομική καταστροφή.

Παρά της πώληση μεγάλων κομματιών της «μιντιακής »αυτοκρατορίας του η επί μήνες εικόνα κατάρρευσης που παρουσιάζει η τουρκική οικονομία και η υποτίμηση της λίρας δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html