Το προφητικό τραγούδι της Δήμητρας Καλλιάρα λίγο πριν σκοτωθεί ο αρραβωνιαστικός της « Enimerosi 247

Translate

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Το προφητικό τραγούδι της Δήμητρας Καλλιάρα λίγο πριν σκοτωθεί ο αρραβωνιαστικός της

στις   Ιουλίου 06, 2020  |  Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020


Ο Μάριος Σαρακατσιάνος και η Δήμητρα Καλλιάρα ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, δύο ταλαντούχα παιδιά που βάδιζαν μαζί στο μονοπάτι της ζωής.


Το απόγευμα όμως της 1ης Ιουλίου κόπηκε απότομα το νήμα της ζωής του Μάριου στα Τρίκαλα…

Συγκεκριμένα ο Μάριος Σαρακατσιάνος, 32 ετών ενώ κινούνταν με τη μηχανή του επί της ε.ο. Λάρισας-Κοζάνης, συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο ύψος της Τσαριτσάνης.


Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, σοβαρά τραυματισμένος και δυστυχώς κατέληξε. Ο Μάριος Σαρακατσιάνος ήταν αρραβωνιασμένος με την Τρικαλινή μουσικό και εκπαιδευτικό Δήμητρα Καλλιάρα, κόρη του εκπαιδευτικού Χρήστου Καλλιάρα και της πρώην αντιδημάρχου και περιφερειακής συμβούλου Τρικάλων Ελένης Αργυροπούλου.

Προφητικό δυστυχώς αποδεικνύεται το video clip που γύρισε πρόσφατα η Δήμητρα, όπου τραγουδά «για πού το ΄βαλες καρδιά μου» και στο οποίο φαίνεται ο Μάριος που την καμαρώνει στην επαγγελματική της πορεία.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html