Οικογενειακή τραγωδία πίσω από τον πνιγμό του 14χρονου κοριτσιού « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Οικογενειακή τραγωδία πίσω από τον πνιγμό του 14χρονου κοριτσιού

στις   8:24 μ.μ.  |  Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020


Συγκλονίζει η υπόθεση πνιγμού ενός 14χρονου κοριτσιού στην Κέρκυρα το απόγευμα της Τρίτης που χάθηκε στη θάλασσα μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Σύμφωνα με το Star, το κορίτσι έμενε με συγγενείς του στον Άγιο Στέφανο Αυλιωτών, καθώς είχε χάσει και τους δύο γονείς του. Είχαν αναλάβει να το μεγαλώσουν οι θείοι του που ζουν και εργάζονται στην περιοχή.

Το ανέμελο παιχνίδι στη θάλασσα για τη 14χρονη και τη φίλη της έγινε παγίδα θανάτου. Τα δυο παιδιά απομακρύνθηκαν από την ακτή και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια.Αμέσως ειδοποιήθηκε ο άνθρωπος που έχει τα θαλάσσια σπορ και με ένα ταχύπλοο έσπευσε στο σημείο. Μια Γερμανίδα που κολυμπούσε κοντά τους, κατάφερε να σώσει το ένα κοριτσάκι. Για τη 14χρονη όμως ήταν αργά.

Η τραγωδία στον Άγιο Στέφανο αναδεικνύει το πρόβλημα της έλλειψης ναυαγοσώστη σε μια ανοικτή επικίνδυνη, όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι, θάλασσα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα

Λίγο μετά τις 15:00 της Τετάρτης ολοκληρώθηκε από τον Ιατροδικαστή Ιωάννη Αϊβατίδη η νεκροψία του 14χρονου κοριτσιού που πνίγηκε την Τρίτη στον Άγιο Στέφανο Αυλιωτών.

Σύμφωνα με τον κ. Αϊβατίδη, υπήρχε εισρόφηση μεγάλης ποσότητας νερού στους πνεύμονες του άτυχου παιδιού, κάτι που επιβεβαιώνει ότι ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html