Εσφαλμένη εντύπωση αποδίδει ο πρώην σύνδεσμος της γυναίκας η οποία εξετάζεται για την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας « Enimerosi 247

Translate

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Εσφαλμένη εντύπωση αποδίδει ο πρώην σύνδεσμος της γυναίκας η οποία εξετάζεται για την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας

στις   Ιουνίου 11, 2020  |  Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020


Μια φωτογραφία η αφορμή που πυροδότησε την έκρηξη της 35άχρονης να πραγματοποιήσει την επίθεση στην 34άχρονη Ιωάννα

Η προσαγωγή και η απόδειξη της παρουσίας της 35άχρονης ΕΚ στην περιοχή της Αγίας Ελεούσας το πρωί της Τετάρτης 20 Μαΐου (20/05-09.30), ήταν η εξέλιξη που οδηγεί την αστυνομική έρευνα σε εξιχνίαση της υπόθεσης. Στο σπίτι της όπου οδηγήθηκε συνοδεία Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, η ίδια, τους παρέδωσε την τηλεκάρτα με την οποία πραγματοποίησε την κλήση από το υπαίθριο καρτοκινήτο της οδού Ακαδημίας, σε εταιρεία ραδιοταξί, προκειμένου ΤΑΧΙ να την αναμένει την επόμενη ημέρα σε μικρή απόσταση από το σημείο που σημειώθηκε η επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος της 34άχρονης Ιωάννας, στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία στεγάζεται η ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται. Επίσης παρέδωσε τόσο την μελαχροινή περούκα την οποία φορούσε και την καμπαρτίνα, όπως είχε περιγράψει ο αυτοκινητιστής το ΤΑΧΙ του οποίου είχε εκμισθώσει και την ανέμενε όπως είχε ζητήσει η ίδια.

Στις επίμονες ερωτήσεις των Αστυνομικών της Ασφάλειας, η 35άχρονη με καταγωγή από το χωριό Σταθάς του Δήμου Αμφιλοχίας του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, υποστήριξε ότι διατηρούσε συμβατικό σύνδεσμο με νεαρό δικηγόρο, το γραφείο του οποίου στεγάζεται σε παρακείμενη πολυκατοικία με την πολυκατοικία στην οποία στεγάζεται η ασφαλιστική εταιρεία και εργάζεται η 34άχρονη Ιωάννα, στη συμβολή της Λ.Θησέως 241 με την οδό Μπουμπουλίνας 2, στην Αγία Ελεούσα της Καλλιθέας. Ωστόσο η σχέση τους δεν εξελίχθηκε και διεκόπη, με την 35άχρονη να αποδίδει στην 34άχρονη ευθύνη ως «τρίτο πρόσωπο» που εμπόδισε την εξέλιξη της σε σταθερή συμβίωση.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλειας Αθηνών, ωστόσο, κλήθηκε και ο πρώην σύντροφος της 35άχρονης, ο οποίος διέψευσε τους ισχυρισμούς της ότι διατηρούσε την οποιαδήποτε σχέση με την 34άχρονη Ιωάννα. Σημείωσε ότι η 35άχρονη θεωρούσε, εσφαλμένα, την 34άχρονη ως εμπόδιο στο να εξελιχθεί σοβαρά η σχέση τους και οι σκηνές ζηλοτυπίας τον οδήγησαν στην απόφαση και με άλλες αφορμές να ολοκληρώσει τη σχέση τους. Πληροφορίες του ΝantiaReport.gr υποστηρίζουν ότι μια φωτογραφία στάθηκε αφορμή για την ακραία έκρηξη οργής και την απόφαση της 35άχρονης να πραγματοποιήσει την παράλογη και αρρωστημένη επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34άχρονης .

Όπως προέκυψε, κατά την εξακρίβωση στοιχείων της, η 34άχρονη δεν ανήκει στον κύκλο υπόπτων και ατόμων τα οποία εξ αρχής είχαν τεθεί υπό έρευνα για τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλλιθέας, αλλά προσδιορίσθηκε από το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου το οποίο εντοπίσθηκε τόσο στην περιοχή της Καλλιθέας όσο και στο σημείο όπου στεγάζονται οι υπαίθριοι θάλαμοι καρτοτηλεφώνων επί της οδού Ακαδημίας. Στο ίδιο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας, έχουν προκύψει στοιχεία για μια ακόμα γυναίκα, η οποία φέρεται να προμήθευσε το καυστικό υγρό στην 35άχρονη ΕΚ και αναζητείται προκειμένου να προσαχθεί ώστε να εξετασθεί σχετικά με την υπόθεση.

Με την ολοκλήρωση της προανακριτικής έρευνας, η δικογραφία πρόκειται να διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, ο οποίος πρόκειται να αποφασίσει για την ποινική της μεταχείριση με έκδοση εντάλματος σε βάρος της.
Nantiareport 
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html