Σοκ στο Open με την Κατερίνα Καινούργιου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Σοκ στο Open με την Κατερίνα Καινούργιου

στις   2:00 μ.μ.  |  Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Σοκ στο Open με την Κατερίνα Καινούργιου
Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου δε δίστασε και έκανε μία πραγματικά αδιανόητη αποκάλυψη για την καριέρα της στην τηλεόραση, λέγοντας στον αέρα πως στο παρελθόν δέχθηκε bullying στην δουλειά της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει πολλές φορές πως είναι ένας άνθρωπος που δε φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους και να μιλήσει ανοιχτά για θέματα που μπορεί άλλοι να επέλεγαν να κρύψουν.
Η αποκάλυψη που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για το bullying
Αφορμή στάθηκε ένα ρεπορτάζ που έκανε η εκπομπή για την Ελευθερία Καρναβά του GNTM, η οποία αποκάλυψε πως μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων, έβλεπε εφιάλτες από το bullying που δεχόταν από τις συμπαίκτριές της. Δείτε εδώ τις τρομερές αποκαλύψεις που έκανε.

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να σχολιάσει τα λόγια του νεαρού μοντέλου και να μοιραστεί με τους τηλεθεατές της μία ιστορία για την καριέρα της, που μόνο λίγοι γνώριζαν.

«Και εγώ έχω υποφέρει σε δουλειά, δεν βγαίνουμε να λέμε ότι έχουμε εφιάλτες όμως… Έχω φάει κι εγώ bullying όλα αυτά το χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Δεν βλέπω εφιάλτες. Και να βλέπω δεν θα βγω να το πω.». είπε η παρουσιάστρια.

Με το που έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο η Κατερίνα Καινούργιου, συμφώνησαν και οι συνεργάτες της και παραδέχθηκαν πως όλοι έχουν βιώσει ένα τέτοιο περιστατικό.

Πριν από μερικές μέρες στο πλατό της εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου είχε βγει εκτός εαυτού
Ξεκινώντας την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, άκουσε την "άχρηστη πληροφορία της ημέρας" από τον συνάδελφό της. Η συγκεκριμένη πληροφορία είχε να κάνει με τις ταυρομαχίες και το κόκκινο χρώμα με τον Κωνσταντίνο Ντάφλο να της λέει χαρακτηριστικά ότι: "Οι ταύροι δεν εκνευρίζονται με το κόκκινο πανί αλλά με την κίνησή του. Δεν μπορούν να δουν άλλωστε γιατί έχουν αχρωματοψία".

Ωστόσο η παρουσιάστρια βγήκε εκτός εαυτού, όχι φυσικά με τον συνάδελφό της, αλλά με τα όσα συμβαίνουν με τα συγκεκριμένα ζώα. "Πάντως θέλω να σου πω κάτι. Διαφωνώ κάθετα με ταυρομαχίες και όλο αυτό. Είναι εγκληματικό, φρικτό. Δεν θέλω να ανοίξω αυτή τη συζήτηση. Διαφωνώ κάθετα. Κι όσες φορές έχω δει εικόνες με πιάνει το στομάχι μου κυριολεκτικά. Το θεωρώ απάνθρωπο" είπε.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html