Κορωνοϊός: Αυτός είναι ο πραγματικός κίνδυνος με το άνοιγμα δημοτικών και νηπιαγωγείων « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Κορωνοϊός: Αυτός είναι ο πραγματικός κίνδυνος με το άνοιγμα δημοτικών και νηπιαγωγείων

στις   9:00 π.μ.  |  Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Κορωνοϊός: Αυτός είναι ο πραγματικός κίνδυνος με το άνοιγμα δημοτικών και νηπιαγωγείων
Τον πραγματικό κίνδυνο που υπάρχει για την εξάπλωση του κορωνοϊού μέσω των παιδιών εξέτασε νέα έρευνα, ενώ την 1η Ιουνίου είναι το πιο πιθανό να ανοίξουν τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία στην χώρα.

Τα στοιχεία της έρευνας αυτής, πάντως, μοιάζουν καθησυχαστικά, αφού αναφέρεται πως τα παιδιά είναι απίθανο να αποτελέσουν κομμάτι της εξάπλωσης της πανδημίας, κάτι που σημαίνει πως η επαναλειτουργία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και των νηπιαγωγείων δεν εγκυμονεί σημαντικό κίνδυνο.

Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα της συστηματικής ανασκόπησης 47 μελετών από όλο τον κόσμο, που έκανε ο Σουηδός καθηγητής Γιόνας Λούντβιγκσον του Τμήματος Ιατρικής Επιδημιολογίας και Βιοστατιστικής του διεθνούς φήμης ιατρικού Ινστιτούτου Καρολίνσκα του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης και η οποία δημοσιεύθηκε στο παιδιατρικό περιοδικό Acta Pediatrica.

Ο Λούντιβγκσον είναι επίσης ερευνητής στο Τμήμα Παιδιατρικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ορέμπρο της Σουηδίας, στο Τμήμα Επιδημιολογίας & Δημόσιας Υγείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ της Βρετανίας και στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html