Σοκ: Κινδυνεύει με αφανισμό κορυφαία εταιρεία της αυτοκινητοβιομηχανίας « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Σοκ: Κινδυνεύει με αφανισμό κορυφαία εταιρεία της αυτοκινητοβιομηχανίας

στις   5:00 μ.μ.  |  Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Σοκ: Κινδυνεύει με αφανισμό κορυφαία εταιρεία της αυτοκινητοβιομηχανίας
Τον κίνδυνο του αφανισμού νιώθει κορυφαία εταιρεία του χώρου για αυτοκινητοβιομηχανίας, με τις οικονομικές συνέπειες του κορωνοϊού να είναι αισθητές και, ενδεχομένως, μοιραίες για την ίδια, αν δεν πάρει άμεσα μέτρα.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξε ο Γάλλος Υπουργός Οικονομικών, Μπρουνό Λεμέρ, αναφερόμενος στη Renault. Τα στοιχεία είναι αποκαρδιωτικά και ο ίδιος επεσήμανε, ότι η εταιρεία χρειάζεται άμεσα βοήθεια, ενώ πρόσφατα άλλη μεγάλη εταιρεία έκλεισε λόγω του φονικού ιού.

Ο Λεμέρ δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 ότι το εργοστάσιο της Renault στη γαλλική πόλη Φλεν δεν πρέπει να κλείσει και ότι η εταιρία θα πρέπει να καταφέρει να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας στη Γαλλία αλλά και να παραμείνει παράλληλα ανταγωνιστική.

Κινδυνεύει με αφανισμό η Renault

«Ναι, η Renault θα μπορούσε να εξαφανιστεί», δήλωσε ο Λεμέρ. Πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος της Renault Ζαν-Ντομινίκ Σενάρ εργάζεται σκληρά πάνω σε ένα νέο σχέδιο στρατηγικής και έχει τη στήριξη της γαλλικής κυβέρνησης.

Ο Λεμέρ δήλωσε επίσης στην εφημερίδα Le Figaro ότι δεν έχει ακόμα προσυπογράψει δάνειο ύψους 5 δισεκ. ευρώ για τη Renault και ότι αυτές οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Οι μετοχές της σημείωσαν πτώση 4,3% αφού ο υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ δήλωσε ότι δεν έχει ακόμα προσυπογράψει δάνειο ύψους 5 δισεκ. ευρώ με κρατικές εγγυήσεις, που στόχο έχει να βοηθήσει την εταιρία να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις από την πανδημία.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html