Μην ξαναβάλετε baby oil για να μαυρίσετε - Τεράστιος κίνδυνος « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Απέραντη θλίψη σε Αγρίνιο και Μεγάλη Χώρα

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση θανάτου του 47χρονου Ιωάννη Τσελεπή που “έφυγε” χθες Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 σε ηλικία 47 ετ...

Σάββατο, 23 Μαΐου 2020

Μην ξαναβάλετε baby oil για να μαυρίσετε - Τεράστιος κίνδυνος

στις   6:00 μ.μ.  |  Σάββατο, 23 Μαΐου 2020

Μην ξαναβάλετε baby oil για να μαυρίσετε - Τεράστιος κίνδυνος
Όλες οι γυναίκες στην προσπάθεια να αποκτήσουν μια μαυρισμένη επιδερμίδα καταφεύγουν σε ακραίες μεθόδους. Μια από αυτές είναι το baby oil, το οποίο μπορεί να σας καταστρέψει κυριολεκτικά.

Εκτός από το γεγονός ότι θα καείτε, μπορεί να προκληθούν σοβαρές βλάβες στο δέρμα μελλοντικά, όπως είναι τα καρκινικά μελανώματα

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το μελάνωμα
Το μαύρισμα είναι η φυσική άμυνα του δέρματός μας. Τι κάνει λοιπόν το baby oil; Λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός και έλκει όλη αυτή την ακτινοβολία και γι’ αυτό μαυρίζετε αμέσως. Είναι σαν να ζητάτε από τον ήλιο να ακτινοβολήσει το δέρμα σας και να το τηγανίσει.

Για αυτό να βάζετε πάντοτε μια αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας, προτού εκτεθείτε στις UVA/UVB ακτίνες του ήλιου. Εμείς σας βρήκαμε ένα αντηλιακό που θα δείτε εδώ και βρίσκεται σε προσφορά. Είναι τεράστιο λάθος να χρησιμοποιείτε μόνο baby oil ή βαζελίνη για άμεσο και γρήγορο μαύρισμα, χωρίς προηγουμένως να έχετε βάλει αντηλιακό.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html