Αγωνία τέλος για 8χρονο κοριτσάκι και άλλα 10 άτομα! Τα ευχάριστα που άκουσαν από τους γιατρούς « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Είδηση "βόμβα" σκάει σε λίγες ημέρες

  Ανάμεσα στις 10 συγκλονιστικές στιγμές που θα δούμε μέχρι το τέλος της σειράς Άγριες Μέλισσες, είναι και η αλήθεια για την δολοφονία της μ...

Τρίτη, 5 Μαΐου 2020

Αγωνία τέλος για 8χρονο κοριτσάκι και άλλα 10 άτομα! Τα ευχάριστα που άκουσαν από τους γιατρούς

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   2:15 μ.μ.  |  Τρίτη, 5 Μαΐου 2020

κορονοϊός
Εξιτήριο από την αγωνία έλαβαν έντεκα άτομα, γυναίκες και άνδρες μαζί με ένα 8χρονο κοριτσάκι, που εξετάστηκαν ως ύποπτα για κορονοϊό κρούσματα στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου. Χθες το απόγευμα εκδόθηκαν τα αποτελέσματα για τα έντεκα δείγματα, τα οποία είχαν αποσταλεί προς εξέταση στο εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας.

Ειδικότερα, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Αχιλλοπούλειου εξετάστηκαν οκτώ άνδρες  καθώς επίσης δύο γυναίκες 55 και 83 χρόνων και μία ανήλικη μόλις 8 ετών. Νωρίτερα, είχαν ληφθεί από όλους φαρυγγικά επιχρίσματα, δόθηκαν οι σχετικές εντολές από τον ΕΟΔΥ για προληπτική παραμονή σε θαλάμους αρνητικής πίεσης και στη Μονάδα Λοιμώξεων του Νοσοκομείου.

Σημειώνεται πως το Σάββατο το βράδυ (02-05-2020) είχε σημάνει λήξη συναγερμού για άλλα οκτώ άτομα τα οποία είχαν επίσης εξεταστεί ως ύποπτα για κορονοϊό κρούσματα. Πρόκειται για πέντε γυναίκες και τρείς άνδρες, ηλικίας 28,80,81,84,88 και 75,76 και 87 χρόνων αντίστοιχα.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html