Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι θα το πάρουν – Οι κρίσιμες ημερομηνίες για αιτήσεις & πληρωμές « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τραγωδία τα ξημερώματα στον Πειραιά!

Μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το όχημά του εξετράπη της πορείας της και ανετράπη... Ένας 61χρονος βρήκε τραγικό θάνατο ...

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι θα το πάρουν – Οι κρίσιμες ημερομηνίες για αιτήσεις & πληρωμές

στις   8:41 μ.μ.  |  Τρίτη, 26 Μαΐου 2020


Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι θα το πάρουν – Οι κρίσιμες ημερομηνίες για αιτήσεις & πληρωμές
Ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, έδωσε διευκρινίσεις για το ποιες κατηγορίες εργαζομένων θα λάβουν το επίδομα των 534 ευρώ και τον μήνα Ιούνιο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, λοιπόν, όλοι οι εργαζόμενοι, των οποίων η σύμβαση εργασίας παραμένει σε αναστολή, τόσο για το Μάιο όσο και για τον Ιούνιο, αναμένεται να λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού – επίδομα 534 ευρώ, ενώ, όσοι από τους εργαζόμενους επιστρέψουν στη δουλειά τους στο μεσοδιάστημα, θα το λάβουν αναλογικά για τις μέρες που θα εργαστούν.

Αναλυτικότερα, οι κατηγορίες επιχειρήσεων και εργαζομένων που θέλουν να λάβουν το επίδομα 534 ευρώ, θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους έως την 1η Ιουνίου 2020.

Συγκεκριμένα:

1. Έως και τις 28 Μαΐου, υποβάλουν δηλώσεις για αναστολές συμβάσεων, που αφορούν την περίοδο Μαρτίου –Απριλίου 2020, οι εξής επιχειρήσεις:

Α. Όσες προέβησαν σε αναδρομική τροποποίηση κύριου ενεργού ΚΑΔ

Β. Όσες έχουν κύριο κωδικό δραστηριότητας ΚΑΔ για νοσοκομειακές δραστηριότητες.

2.Έως και τις 31 Μαΐου 2020, οι επιχειρήσεις, που δεν επαναλειτουργούν με εντολή δημόσιας Αρχής αυτόν τον μήνα, μπορούν να υποβάλουν δηλώσεις για παραστάσεις αναστολής συμβάσεων. Δεν απαιτείται επανυποβολή δήλωσης από τους εργαζομένους που συνεχίζουν να τελούν σε αναστολή.

3. Έως και τις 31 Μαΐου, υποβάλουν δηλώσεις οι εργαζόμενοι για τους οποίους έχει υποβληθεί τουλάχιστον μία αίτηση εργοδότη, που τους θέτει σε αναστολή αλλά έχουν και άλλες θέσεις εργασίας (\για τις οποίες δεν έχουν δηλωθεί σε αναστολή και των οποίων οι δηλωμένες εβδομαδιαίες ώρες απασχόλησης , αθροιστικά δεν ξεπερνούν το 50% των συνολικών εβδομαδιαίων ωρών εργασίας).

4. Έως την 1η Ιουνίου μπορούν να υποβάλουν δηλώσεις οι εξής εργαζόμενοι:

Α. Αυτοί των οποίων οι συμβάσεις συνεχίζουν να τελούν σε αναστολή τον Μάιο εφόσον επιθυμούν να αλλάξουν στοιχεία IBAN ή /και μισθώματος κύριας κατοικίας.

Β. Αυτοί για τους οποίους υποβάλλονται πρώτη φορά δηλώσεις αναστολής των συμβάσεων τους.

Γ. Όσοι έχουν συμβάσεις σε αναστολή αλλά δεν υπέβαλαν δηλώσεις εντός των καθορισμένων προθεσμιών.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html