Κατέστρεψαν μια καλλονή: Η τελευταία φωτογραφία που πόσταρε η 34χρονη λίγο πριν δεχτεί την επίθεση! Μια κούκλα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Κατέστρεψαν μια καλλονή: Η τελευταία φωτογραφία που πόσταρε η 34χρονη λίγο πριν δεχτεί την επίθεση! Μια κούκλα

στις   4:30 π.μ.  |  Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Κατέστρεψαν μια καλλονή: Η τελευταία φωτογραφία που πόσταρε η 34χρονη λίγο πριν δεχτεί την επίθεση! Μια κούκλα
Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από την φρικτή επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε μια 34χρονη κοπέλα στην Καλλιθέα, το μεσημέρι της Τετάρτης, με τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως να σοκάρουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr το περιστατικό ήταν προμελετημένο και η μαυροφορεμένη γυναίκα που της επιτέθηκε ήθελε να της κάνει κακό, ωστόσο όπως τόνισε το θύμα στις πρώτες της λέξεις μετά το.... σοκ ξεκαθάρισε πως δεν "πάει κάπου" το μυαλό της!

Η όμορφη Ιωάννα, ελάχιστες ώρες πριν δεχτεί το χτύπημα, είχε ποστάρει μια νέα της φωτογραφία προφίλ, όντας με το χαμόγελο στα χείλη λίγο πριν ζήσει τον απόλυτο εφιάλτη! Αμέσως τα likes έπεσαν βροχή από τους διαδικτυακούς της φίλους, με την ίδια να δείχνει πως απολαμβάνει τα σχόλια που δέχτηκε με τις... αντιδράσεις της!

Μια πανέμορφη κοπέλα, γεμάτη όρεξη για την ζωή, η οποία δυστυχώς έχει χάσει το ένα της μάτι, ενώ συνεχίζει να δίνει μεγάλη μάχη για να αποφύγει χειρότερες συνέπειες! Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός πως αρκετοί φίλοι της έχουν σπεύσει στο προφίλ της σε social media και της εύχονται περαστικά μετά την τραγωδία που την χτύπησε!

Το Athensmagazine.gr βρήκε την τελευταία της φωτογραφία, λίγο πριν την επίθεση και σας την παρουσιάζει παρακάτω:

Αυτή είναι η 34χρονη με την βιτριόλι! Ιωάννα
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html