Πέτσας: Παρατείνονται μέχρι 4 Μαΐου τα περιοριστικά μέτρα « Enimerosi 247

Translate

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Πέτσας: Παρατείνονται μέχρι 4 Μαΐου τα περιοριστικά μέτρα

στις   Απριλίου 23, 2020  |  Πέμπτη 23 Απριλίου 2020


Καραντίνα, απαγόρευση κυκλοφορίας και κλειστά μαγαζιά για μια εβδομάδα ακόμα! Την παράταση των μέτρων που έληγαν στις 27 Απριλίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Αρχές της εβδομάδας το διάγγελμα Μητσοτάκη.

“Μένουμε σπίτι”, με κλειστά μαγαζιά και απαγόρευση κυκλοφορίας τουλάχιστον μέχρι τις 4 Μαΐου. Αυτό ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

“Παρατείνονται μέχρι τις 4 Μαΐου όταν τα περιοριστικά μέτρα που έληγαν στις 27 Απριλίου” είπε ο Στέλιος Πέτσας. Που σημαίνει ότι μέχρι την 4η μέρα του Μαΐου, σχεδόν δυο μήνες απ’ όταν πάρθηκαν τα πρώτα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας και δεν θα ανοίξει καμία επιχείρηση.

Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μετά τις 4 Μαΐου. Και θα το μάθουμε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πιθανόν τη Δευτέρα 27 Απριλίου, όταν με διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμα άρσης των περιοριστικών μέτρων.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html