Γυναίκα με κορωνοϊό πασχίζει να πάρει ανάσα… προειδοποιεί «Μη ρισκάρετε» (video) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Γυναίκα με κορωνοϊό πασχίζει να πάρει ανάσα… προειδοποιεί «Μη ρισκάρετε» (video)

στις   8:45 π.μ.  |  Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020


39χρονη από τη Βρετανία πασχίζει να πάρει ανάσα στο νοσοκομείο – Προειδοποιεί «Μη ρισκάρετε» – Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που έστειλε από το νοσοκομείο σε συναδέλφους της, θέλοντας να τους δείξει ότι ο κίνδυνος είναι υπαρκτός για όλους

Παρόλο που ο κορωνοϊός πλήττει αναμφίβολα με μεγαλύτερη σφοδρότητα τις μεγάλες ηλικίες, υπάρχουν και πολλοί νοσούντες μικρότερων ηλικιών, ακόμα και χωρίς υποκείμενα προβλήματα υγείας, οι οποίοι καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η 39χρονη Τάρα Τζέιν Λάνγκστον, μια κατά τ’ άλλα υγιής μητέρα δύο παιδιών, η οποία γύρισε ένα βίντεο από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται, έχοντας διαγνωστεί με τον κορωνοϊό την περασμένη Κυριακή.
Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, η Βρετανίδα προειδοποιεί τους συναδέλφους της να μη ρισκάρουν την υγεία τους, επισημαίνοντάς τους ότι ο κορωνοϊός είναι πολύ πιο επικίνδυνος απ’ ό,τι ίσως θεωρούν κάποιοι. Πασχίζοντας να πάρει ανάσα, και ανάμεσα σε ξεσπάσματα βήχα, η 39χρονη (που δεν ανήκει στις ευπαθείς ομάδες σύμφωνα με το δημοσίευμα) στέλνει με το παράδειγμά της ένα σημαντικό μήνυμα στους Βρετανούς, πολλοί από τους οποίους φαίνεται να υποτιμούν την κρισιμότητα της κατάστασης.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html