Απαραδεκτο. Επικίνδυνο...Ελληνικό ωστόσο, Συνέβη στην Έδεσσα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Απαραδεκτο. Επικίνδυνο...Ελληνικό ωστόσο, Συνέβη στην Έδεσσα

στις   12:11 μ.μ.  |  Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020


Την καταγγελία κάνει η Χαρά Λαζαρίδου. Μια μητέρα ενός μικτού παιδιού με ειδικές ικανότητες. Θέλω να διαβάσετε με προσοχή τα όσα λέει:

“Την Πέμπτη 19-03 στην περιοχή της λαϊκής αγοράς της Έδεσσας,ο σύζυγος μου ενώ εργαζόταν, δέχθηκε επίθεση από μια θρασύτατη γυναίκα, για την οποία έχουμε ενημερώσει 3 φορές την αστυνομία και έχει οδηγηθεί και στην δικαιοσύνη. Αυτή η κυρία πέραν των ύβρεων κατά του συζύγου μου, αναφέρθηκε δημόσια με χυδαίους χαρακτηρισμούς για την κατάσταση υγείας του 11χρονου παιδιού μας και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως ΑΜΕΑ,
γελώντας και λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο θεός ήξερε και μας έστειλε ανάπειρο παιδί… ενώ στη συνέχεια κινήθηκε απειλητικά φτύνοντας 4 φορές τον σύζυγο μου στο πρόσωπο ενώπιον κόσμου σε δημόσια θέα παραγνωρίζοντας τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Δυστυχώς ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι και μάλιστα εκπαιδευτικοί που συμπεριφέρονται χυδαία απέναντι σε παιδικές ψυχές που δεν τους ενόχλησαν ποτέ ούτε και επέλεξαν να γεννηθούν με ιδιαιτερότητες.Έχουμε ήδη καταθέσει μήνυση μέσω του δικηγόρου μας κ. Ξυλουργίδη Αντώνη, κατά αυτής της γυναίκας η οποία δεν σεβάστηκε ούτε τα προσωπικά δεδομένα, μίλησε με ρατσιστική διάθεση κατά του μονάκριβου παιδιού μου για το οποίο είμαι περήφανη ενώ παράλληλα αψήφησε τα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία από τον κορωναϊιό. Ζητώ από κάθε εμπλεκόμενο φορέα και οργάνωση ΑΜΕΑ την άμεση αντίδραση τους.Οφείλουν όλοι να δείχνουν σεβασμό σε γονείς ΑΜΕΑ και στα ίδια τα παιδιά μας”.
nassosblog
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html