Μητσοτάκης: 50% του μισθού τους οι υπουργοί και βουλευτές στην μάχη του κορωνοϊού « Enimerosi 247

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Translate

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Μητσοτάκης: 50% του μισθού τους οι υπουργοί και βουλευτές στην μάχη του κορωνοϊού

στις   Μαρτίου 30, 2020  |  Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020


Τo 50% του μισθού τους στη μάχη κατά του κοροναϊού θα καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες όλοι οι βουλευτές της Ν.Δ καθώς και οι υπουργοί και υφυπουργοί. Την ανακοίνωση έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Η ανακοίνωση :
Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html