Θρήνος-Ένα μήνα μετά τον πατέρα του νεκρός και ο 34χρονος Γιώργος « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι θα το πάρουν – Οι κρίσιμες ημερομηνίες για αιτήσεις & πληρωμές

Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι θα το πάρουν – Οι κρίσιμες ημερομηνίες για αιτήσεις & πληρωμές Ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας,...

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020

Θρήνος-Ένα μήνα μετά τον πατέρα του νεκρός και ο 34χρονος Γιώργος

στις   3:47 μ.μ.  |  Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020


Ο 34χρονος Γιώργος Καλιακάκης πάλεψε γενναία με τον καρκίνο υποβλήθηκε μάλιστα και σε επέμβαση στη Θεσσαλονίκη αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Τραγική πτυχή της υπόθεσης είναι ότι πρίν απο ένα μήνα «έφυγε» από τη ζωή και ο πατέρας του απο ανακοπή καρδιάς. Όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο όπου και χειρουργείτο ο γιός του στο κεφάλι.

Στην ανάρτησή του ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Νίκος Συριγωνάκης αποχαιρέτισε τον 34χρονο Γιώργο χαρακτηρίζοντάς τον άνθρωπο του αγώνα και της προσφοράς. Όπως ανέφερε:

“Είναι σκληρό να χρειάζεται να εκφράσεις λόγια παρηγοριάς για ένα νέο άνθρωπο, για έναν άνθρωπο του αγώνα και της προσφοράς που φέρει ακέραιο τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας . Το θάρρος του, η δύναμη του, η αξιοπρέπεια του και το ήθος του τον συνόδευαν μέχρι την τελευταία στιγμή, δίνοντας έναν άνισο αγώνα και προσφέροντας θάρρος και κουράγιο σε όλους. Θα σε θυμόμαστε Γιώργο για τη δυναμική σου παρουσία, τη συγκρότηση και τη δημιουργικότητά σου. Ριρίκα, Ζαχάρη και Γιάννη, θερμά συλλυπητήρια και ο Θεός να σας δίνει Κουράγιο και Δύναμη”.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html