Πρώην διαγωνιζόμενος talent show επιτέθηκε με αλυσοπρίονο στην οικογένειά του - Τι λέει η αδερφή του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Πρώην διαγωνιζόμενος talent show επιτέθηκε με αλυσοπρίονο στην οικογένειά του - Τι λέει η αδερφή του

Κατηγορία Lifestyle στις   8:00 π.μ.  |  Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020


Μαχαίρι, τσεκούρι, φλόγιστρο, ακόμη και το γάντι του Γούλβεριν των X-Men, τρία ζευγάρια επαγγελματικού τύπου χειροπέδες και πολλά άλλα πολεμοφόδια είχε πάνω του ο 47χρονος που έφθασε στην κατοικία στην Ηλιούπολη όπου διέμενε η αδερφή του με το παιδί της.
Ο άνδρας επιτέθηκε εναντίον της γυναίκας με αλυσοπρίονο, ενώ νωρίτερα είχε επιτεθεί στον θείο του, τον είχε απειλήσει με όπλο ρέπλικα και τον είχε δέσει.


Σύμφωνα με την εκπομπή "Μαζί σου" του ΣΚΑΪ ο δράστης της επίθεσης είναι ένας 47χρονος πρώην διαγωνιζόμενος σε talent show. Ο άνδρας είχε επιτεθεί και πάλι στο παρελθόν εναντίον της αδερφής του με ποινή 12-15 ετών αλλά αφέθηκε ελεύθερος στα 2 χρόνια.
Η αδερφή του μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑ και περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης: "Στα καλά του καθουμένου ξύπνησα από τον γιο μου που φώναζε "παρ' την αστυνομία τηλέφωνο, φέρε το ρόπαλο, είναι ο .... απέξω, έχει αλυσοπρίονο, θα μας σκοτώσει". Πάνω στον πανικό μου προσπαθούσα να πάρω το 100 και δεν μπορούσα γιατί έτρεμα. Τελικά πήρα, πήρε και το παιδί που περιμέναμε εδώ να πάει στη δουλειά με τον άνδρα μου. Πήγε και βρήκε τους αστυνομικούς στο μετρό και τους λέει "γίνεται φονικό, ελάτε"."Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:
 Πηγή : enikos
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html