Facebook: Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Ζάκερμπεργκ και «θα τσαντίσουν αρκετούς» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Facebook: Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Ζάκερμπεργκ και «θα τσαντίσουν αρκετούς»

Κατηγορία Facebook στις   6:36 π.μ.  |  Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020


Ο CEO και ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, είναι ένα πρόσωπο που έχει απασχολήσει αρκετά την επικαιρότητα και τις αρχές, πολιτικές και δικαστικές, αρκετών χωρών.
Οι επιλογές του διάσημου δικτύου όσον αφορά την λογοκρισία και το περιεχόμενο που μπορεί να ανέβει ή όχι στην πλατφόρμα έχουν δεχτεί πολλές φορές τα πυρά των χρηστών.
Όπως ανέφερε στο CNN όμως η προσέγγισή του πάνω σε αυτό το θέμα θα αλλάξει. «Το Facebook πλέον παίρνει πολύ στα σοβαρά την ελεύθερη έκφραση και την κρυπτογράφηση», τόνισε ο CEO του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.




«Αυτή είναι η νέα προσέγγιση και νομίζω ότι θα τσαντίσει αρκετό κόσμο. Αλλά, ειλικρινά, η παλιά προσέγγιση τσάντιζε επίσης αρκετούς ανθρώπους, οπότε ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό», σχολίασε.
«Προσπαθούσαμε για πολύ καιρό να αποφύγουμε να κάνουμε οτιδήποτε που θα θεωρείτο “υπερβολικά προσβλητικό”». πλέον αλλάζει αυτήν την προσέγγιση, ενόψει αυτού που θεωρεί ως υπερβολική λογοκρισία.
«Όλο και συχνότερα καλούμαστε να λογοκρίνουμε πολλά διαφορετικά είδη περιεχομένου, κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε πραγματικά άβολα», δήλωσε ο Ζάκερμπεργκ, παρόλο που αναγνώρισε την ευθύνη του Facebook να εξολοθρεύσει από την πλατφόρμα κάθε περιεχόμενο σχετικό με τρομοκρατία, εκμετάλλευση παιδιών και υποκίνηση σε βία.
Και προσέθεσε με νόημα: «Θα κατεβάζουμε περιεχόμενο που είναι πραγματικά επιβλαβές, αλλά η γραμμή πρέπει να κρατηθεί σε ένα σημείο».
Πηγή :newsbeast
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html