Η φρικτή δολοφονία της Ευσταθία Χαρατσή « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Η φρικτή δολοφονία της Ευσταθία Χαρατσή

στις   9:00 μ.μ.  |  Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020



Τις τραγικές στιγμές της φρικτής δολοφονίας που έγινε τον Ιούλιο του 2013 με θύμα την 32χρονη τότε Ευσταθία Χαρατσή βίωσαν και πάλι οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας το πρωί της Τετάρτης στο Μικτό Ορκω…



Τις τραγικές στιγμές της φρικτής δολοφονίας που έγινε τον Ιούλιο του 2013 με θύμα την 32χρονη τότε Ευσταθία Χαρατσή βίωσαν και πάλι οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας το πρωί της Τετάρτης στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας. Η δική διεκόπη χθές και συνεχίζεται σήμερα. Μάλιστα ξεκίνησε η διαδικασία πρίν απο λίγη ώρα.

Τι είχε συμβεί;

Τον Ιούλιο του 2014, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρπενησίου καταδίκασε τον Νίκο Παπαδημητρίου, σε ισόβια κάθειρξη. Ο δράστης είχε εμφανιστεί μετανιωμένος για την αποτρόπαια πράξη του, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να εξηγήσει πώς έφθασε στον φόνο.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού που ζητούσε η υπεράσπιση του κατηγορουμένου και τον καταδίκασε σε ισόβια και ακόμη έναν χρόνο για οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Η προηγούμενη δίκη είχε αναβληθεί τον Οκτώβριο του 2018, καθώς απουσίαζαν βασικοί μάρτυρες.

Κατά τη διάρκεια της δίκης τότε… κατέθεσαν τα τρία αδέρφια του θύματος, ο άνδρας της και αδερφός του δολοφόνου, καθώς και οι γονείς της άτυχης Ευσταθίας και η πεθερά της.

Κανένας δεν είχε διακρίνει κάποια περίεργη συμπεριφορά στον κατηγορούμενο, ωστόσο, όπως επεσήμαναν μιλούσε πάντα με θαυμασμό για το θύμα. Παρόλα αυτά, τα αδέρφια της αδικοχαμένης Ευσταθίας επεσήμαναν πως ο κατηγορούμενος ήθελε να παρεμβαίνει στην οικογένεια του αδερφού του, ενώ τον τελευταίο καιρό πριν το έγκλημα ήταν πολύ συχνές οι επισκέψεις του στο σπίτι της Ευσταθίας, κυρίως τις βραδινές ώρες, κάτι που είχε ανησυχήσει αρκετά το θύμα.

Επίσης κατέθεσε και ο πραγματογνώμονας, ο οποίος επεσήμανε πως ο κατηγορούμενος διέπραξε το έγκλημα μην έχοντας επίγνωση του νοσηρού. Παράλληλα, τόνισε πως από την έκθεση της εξέτασης τους αποδεικνύεται πως ο κατηγορούμενος πάσχει από ψυχική νόσο.

Δείτε τι δήλωσε ο δικηγόρος της Οικογένειας Χαρατσή αλλά και τα δύο αδέρφια της άτυχης 32χρονης. Όπως αναφέρουν τα αδέρφια αδικοχαμένης Ευσταθίας, πρόκειται για ένα έγκλημα πάθους, καθώς ο κατηγορούμενος τη ζήλευε.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html