Θλίψη! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Θλίψη! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Κατηγορία Lifestyle στις   7:00 π.μ.  |  Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Θλίψη! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!
Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 96 ετών, γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός τηλεοπτικών σειρών. Η είδηση του θανάτου του έφερε παγκοσμίως τεράστια θλίψη!

Μετά τον θάνατο ενός αγαπημένου ακόμα ηθοποιού, αποτελεί άλλο ένα συμβάν που μας συντάραξε. Ήταν έξι φορές βραβευμένος με Emmy, ενώ παράλληλα ήταν γνωστός ως ένας από τους δημιουργούς (σκηνοθέτης και σεναριογράφος και παραγωγός) της δημοφιλούς τηλεοπτικής αντιπολεμικής σειράς «MASH» και του σίριαλ «Lou Grant».

Γεννημένος στο Κλίβελαντ ως Γιουτζίν Ρέινολντς Μπλούμενταλ ξεκίνησε ως παιδί - ηθοποιός, κάνοντας το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη σε μια σύντομη εμφάνιση το 1934 στην ταινία «Our Gang».

Δεν είναι άλλος από Τζιν Ρέινολντς, ο οποίος διετέλεσε τέσσερις φορές πρόεδρος του Σωματείου Σκηνοθετών της Αμερικής (Directors Guild of America) και πέθανε τη Δευτέρα (03/02) στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια.

Θλίψη! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Ο Τζιν Ρέινολντς, μαζί με τον συγγραφέα, Λάρι Γκέλμπαρτ, δημιούργησαν την αστεία, αλλά και κοινωνικά έξυπνη μαύρη κωμωδία του 1970 «MASH», η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία, προβλήθηκε για 11 χρόνια και κέρδισε πολλά βραβεία, όπως το Peabody το 1975 και το Emmy (1974) και για διακρίσεις για τους σεναριογράφους και τους σκηνοθέτες.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html