Αυτή η γυναίκα κόπηκε με χαρτί… Αυτό που ακολούθησε δεν μπορείτε καν να το φανταστείτε! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

“Ο βιασμός μου ήταν αναπόφευκτος”! Σοκάρουν τα λόγια του 17χρονου για τη νύχτα κόλαση

Ο βιασμός ενός 17χρονου παιδιού απασχολεί την αστυνομία στη Λάρισα. Η καταγγελία και τα λόγια του ανήλικου προκαλούν αίσθηση… Ένας 28χρο...

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020

Αυτή η γυναίκα κόπηκε με χαρτί… Αυτό που ακολούθησε δεν μπορείτε καν να το φανταστείτε!

στις   12:00 π.μ.  |  Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020


Ένα απίστευτο συμβάν, όπως αυτό με τη selfie του νεογέννητου μωρού, έλαβε τόπο στην Χαβάη, όπου 46χρονη μητέρα κόντεψε να χάσει τη ζωή της από ένα απλό κόψιμο από χαρτί.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρ…Ένα απίστευτο συμβάν, όπως αυτό με τη selfie του νεογέννητου μωρού, έλαβε τόπο στην Χαβάη, όπου 46χρονη μητέρα κόντεψε να χάσει τη ζωή της από ένα απλό κόψιμο από χαρτί.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Mirror η Heather Harbottle είχε μόλις μετακομίσει σε νέο σπίτι με την οικογένειά της με αποτέλεσμα να μεταφέρει πολλά πράγματα σε χάρτινες κούτες. Κάποια στιγμή, ανοίγοντας μια από αυτές κόπηκε. Ωστόσο καθάρισε το αίμα και δεν έδωσε μεγάλη σημασία.

Την επόμενη ημέρα το πρωί ξύπνησε με αφόρητους πόνους. Το χέρι της είχε πρηστεί… Ο σύζυγός της την μετέφερε στο νοσοκομείο της περιοχής. Όταν οι γιατροί αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί «πάγωσαν».

χέρι κόψιμο

Ένα επικίνδυνο μικρόβιο είχε προκαλέσει σήψη στον οργανισμό και χρειάστηκαν μεγάλα και επαναλαμβανόμενα χειρουργεία προκειμένου η γυναίκα να μην χάσει το χέρι της.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html