Τα λάθη που κάνουμε όλες στην προσπάθειά μας να χάσουμε βάρος.. « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Τα λάθη που κάνουμε όλες στην προσπάθειά μας να χάσουμε βάρος..

στις   6:30 μ.μ.  |  Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

weight
Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με συμβουλές και κόλπα για απώλεια βάρους. Αναρωτήθηκες ποτέ πόσα από αυτά είναι πραγματικά αληθινά;





Τα λάθη που κάνουμε όλες στην προσπάθειά μας να χάσουμε βάρος



Εμείς οι γυναίκες έχουμε πάντα στο μυαλό μας την εμφάνισή μας και πως μπορούμε να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση ώστε να δείχνουμε πάντα όμορφες και λαμπερές. Ένα από τα αιώνια θέματα που μας απασχολούν είναι το βάρος μας.



Υπάρχουν περίοδοι που μπορεί να πάρουμε κάποια περιττά κιλά όπως σε γιορτές, διακοπές ή ακόμη και από κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίσαμε. Η απώλεια βάρους είναι τόσο απλή αλλά και ταυτόχρονα τόσο πολύπλοκη υπόθεση που μπορεί να μας απασχολεί σε κάθε φάση της ζωής μας.



Σίγουρα θα έχεις έρθει κάποια στιγμή κι εσύ αντιμέτωπη με την διαδικασία της δίαιτας και το πιο πιθανό είναι (αν δεν δεν συμβουλεύτηκες κάποιον ειδικό) να υπέπεσες σε λάθη που σου στέρησαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.



Εμείς βρήκαμε λοιπόν τους 4 πιο συχνούς μύθους για απώλεια βάρους και σου τους αναφέρουμε ώστε να τους αποφύγεις κατηγορηματικά.



Μύθος #1: Το να παραλείπεις το πρωινό είναι λύση για να χάσεις κιλά.



Το να αποφύγεις το πρωινό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις στην υγεία σου. Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Παρακάμπτοντάς το, κάποια στιγμή θα καταλήξεις να τρως περισσότερο το μεσημέρι και να αντιστρέψεις τις πιθανότητες να χάσεις βάρος. Προτίμησε ένα υγιεινό και πλούσιο σε πρωτεΐνη πρωινό.



Μύθος #2: Τα συμπληρώματα διατροφής κάνουν θαύματα.



Ναι, αλλά όχι πάντα. Η αγορά είναι γεμάτη από διαφορετικά συμπληρώματα που υπόσχονται απώλεια βάρους. Πίστεψέ μας, τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα και το μόνο που κάνουν είναι κακό στο πορτοφόλι μας.



Μύθος #3: Η γρήγορη δίαιτα είναι η λύση.



Η υπερβολή κάνει πάντα κακό. Μια σκληρή δίαιτα θα σου δώσει άμεσα αποτελέσματα όμως όταν αρχίσεις να τρως κανονικά θα καταλήξεις να ζυγίζεις περισσότερα κιλά απ'ότι προηγουμένως.



Μύθος #4: Μείνε μακριά από τους υδατάνθρακες.



Δεν είναι όλοι οι υδατάνθρακες κακοί για το σώμα μας. Οι υδατάνθρακες χαμηλοί σε λιπαρά, στην πραγματικότητα βοηθούν στην απώλεια βάρους. Μειώνουν το αίσθημα της πείνας, σε κάνουν να νιώθεις χορτάτη και να ελέγχεις το φαγητό.



Το μυστικό για να είσαι πάντα όμορφη -και κυρίως υγιής- είναι να μην κάνεις υπερβολές και να ακολουθείς πάντα μια ισορροπημένη διατροφή.





Πηγή: plus.queen.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html