Προσοχή: Ποιο δημοφιλές μπαχαρικό είναι επικίνδυνο για τις γυναίκες με περίοδο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Προσοχή: Ποιο δημοφιλές μπαχαρικό είναι επικίνδυνο για τις γυναίκες με περίοδο

στις   12:30 μ.μ.  |  Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020


Ποιο δημοφιλές μπαχαρικό είναι επικίνδυνο για τις γυναίκες με περίοδο;Ειδικά τον Χειμώνα αναζητάμε διάφορα ροφήματα για να μας κρατήσουν ζεστούς αλλά και να τονώσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Ποιο…



MORE COOL STUFFMgid

Δείτε ξεκάθαρα κατά την οδήγηση τη νύχτα

Έχετε ρυτίδες; Χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν τώρα

Αυτά τα 3 ζώδια θα κολυμπήσουν στο χρήμα

Πιάσε Smartwatch v8 για €24

Ποιο δημοφιλές μπαχαρικό είναι επικίνδυνο για τις γυναίκες με περίοδο;

Ειδικά τον Χειμώνα αναζητάμε διάφορα ροφήματα για να μας κρατήσουν ζεστούς αλλά και να τονώσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Ποιο είναι το μπαχαρικό στο τσάι που βλάπτει τις γυναίκες ειδικά αν δεν γίνει σωστή προετοιμασία;

Το τζίντζερ! Αυτό είναι το μπαχαρικό στο τσάι που πολλές επιλέγουν αλλά που τελικά μπορεί να αποδειχθεί βλαβερό και επικίνδυνο για την υγεία των γυναικών.

Ειδικά, τον Χειμώνα όλοι μιλούν για αυτό το θαυματουργό μπαχαρικό στο τσάι και τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. Οι φυσικές θεραπευτικές του ιδιότητες βοηθούν τους ανθρώπους με τα συμπτώματα του κρυολογήματος, όπως καταρροή στη μύτη και πονόλαιμο, ενώ ενισχύουν ανοσοποιητικό σύστημα και ανακουφίζουν από τη ναυτία. Και όμως, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί!

Αυτό το ρόφημα πρέπει να πίνεται με μέτρο και όχι από όλους.

Το λάθος κατά την προετοιμασία

Αν και υπάρχουν αμέτρητες συνταγές που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο για το πώς να ετοιμάσεις ένα τσάι με τζίντζερ, οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν ακόμα ένα κρίσιμο λάθος: Κόβουν τη ρίζα σε κομμάτια που είναι πάρα πολύ μεγάλα και στη συνέχεια τα ζεστάνουν με ζεστό νερό στο φλιτζάνι.

Ο κανόνας είναι ότι όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια κοπής, τόσο πιο πολύ το τζίντζερ θα αφήσει τη γεύση του στο τσάι. Και εδώ βρίσκονται κρυμμένες οι πολύτιμες πικάντικες ουσίες του. Επομένως, είναι καλύτερο να ετοιμάζεις πιο λεπτές φέτες.

Ένας ακόμη βασικός κανόνας είναι να διατηρηθεί μια σταθερή θερμοκρασία κατά την προετοιμασία. Αυτή η θερμοκρασία βρασμού θα πρέπει να είναι χαμηλή.

Κι ενώ το τζίντζερ έχει ένα σωρό θεραπευτικά οφέλη, η ρίζα του μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα με το στομάχι. Συγκεκριμένα, διεγείρει το στομάχι για να παράγει οξύ και μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε καούρα εάν καταναλώνεται σε υπερβολικές ποσότητες.

Πολύ περισσότερο, το τζίντζερ έχει μια δράση αραίωσης του αίματος και έτσι δεν πρέπει να καταναλώνεις τζίντζερ για παράδειγμα πριν από συγκεκριμένες εξετάσεις.

Ταυτόχρονα, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τις γυναίκες κατά τη διάρκεια της περιόδου, καθώς θα αυξήσει τον πόνο και τις κράμπες που νιώθει η γυναίκα και το σώμα θα χάσει περισσότερη ποσότητα αίματος.

Αν είσαι έγκυος, είναι επίσης καλύτερο να αποφύγεις την κατανάλωση τζίντζερ κι αυτό γιατί θεωρείται πως μπορεί να οδηγήσει πρόωρη γέννα. Ωστόσο, μια μικρή ποσότητα δεν φαίνεται να είναι επιβλαβής για την έγκυο.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html