Νύφη έδινε παχυντικά ροφήματα στις παράνυμφές της για να.... « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

“Ο βιασμός μου ήταν αναπόφευκτος”! Σοκάρουν τα λόγια του 17χρονου για τη νύχτα κόλαση

Ο βιασμός ενός 17χρονου παιδιού απασχολεί την αστυνομία στη Λάρισα. Η καταγγελία και τα λόγια του ανήλικου προκαλούν αίσθηση… Ένας 28χρο...

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020

Νύφη έδινε παχυντικά ροφήματα στις παράνυμφές της για να....

στις   8:00 π.μ.  |  Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020


Μία νύφη από την Αυστραλία ήθελε να είναι η πρωταγωνίστρια της βραδιάς και ήταν αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για αυτό.
Τι σκαρφίστηκε λοιπόν για να μην της κλέψει καμία τη δόξα αυτήν την τόσο σημαντική μέρα για τη ζωή της; Έδινε ένα δήθεν διαιτητικό ρόφημα στις αδελφές της, οι οποίες θα ήταν παράνυμφες στο γάμο, για να βάλουν βάρος και έτσι να δείχνει εκείνη πιο αδύνατη!Η νύφη κάθε πρωί έφτιαχνε πρωινό για τις αδελφές της και τους προσέφερε αυτό το δήθεν διαιτητικό ρόφημα. Στην πραγματικότητα, ήταν άκρως παχυντικό καθώς ήταν πρωτεΐνη σε μορφή σκόνης που παίρνουν οι αθλητές για να αποκτήσουν μυϊκή δύναμη. Οι αδελφές της λίγες μέρες πριν από τον γάμο χρειάστηκαν να φωνάξουν την μοδίστρα ώστε να τους τροποποιήσει τα φορέματά τους!


Τελικά το «σατανικό» της σχέδιο πέτυχε χωρίς οι αδελφές να καταλάβουν το παραμικρό. Όσον αφορά στα κιλά, αυτά τα ξεφορτώθηκαν μετά το γάμο, σύμφωνα με την Sun.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html