Τραγικό: Η κυβέρνηση δίνει 50€ επιδότηση σε όποιον σκοτώσει αυτό το ζώο! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

"Όταν δείτε το χιλιάρμενο στη Μεσόγειο..." - Ανατριχίλα με προφητεία του Πατροκοσμά

θα σας παρουσιάσει τα λόγια του Πατροκοσμά που αφορούν το... χιλιάρμενο στην άσπρη θάλασσα. Τι είχε αναφέρει; Σε καιρούς μεγάλης σύγχυσ...

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020

Τραγικό: Η κυβέρνηση δίνει 50€ επιδότηση σε όποιον σκοτώσει αυτό το ζώο!

στις   7:30 μ.μ.  |  Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020


Σοκ προκάλεσε η απόφαση της Κυβέρνησης για την επιδότηση που μόλις ανακοίνωσε. Η “τραγική” επιδότηση αφορά κυνηγούς και τους παρακινεί με το κίνητρο των 50€ να σκοτώσουν αλεπούδες. Για κάθε αλεπού λοι…MORE COOL STUFFMgid

Δείτε ξεκάθαρα κατά την οδήγηση τη νύχτα

Έχετε ρυτίδες; Χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν τώρα

Αυτά τα 3 ζώδια θα κολυμπήσουν στο χρήμα

Πιάσε Smartwatch v8 για €24

Σοκ προκάλεσε η απόφαση της Κυβέρνησης για την επιδότηση που μόλις ανακοίνωσε. Η “τραγική” επιδότηση αφορά κυνηγούς και τους παρακινεί με το κίνητρο των 50€ να σκοτώσουν αλεπούδες. Για κάθε αλεπού λοιπόν που θανατώνεται ο εκάστοτε κυνηγός θα λαμβάνει στο λογαριασμό του 50 ευρώ! Ωστόσο, “βροχή” επιδομάτων αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο της αξιολόγησης της εφαρμογής του προγράμματος της ενεργητικής επιτήρησης της λύσσας, με σκοπό τον έλεγχο της αποτελεσματικότητας του εμβολιασμού και της επιτυχούς ανοσοποίησης των ζώων-στόχων, μετά την φθινοπωρινή εμβολιακή εκστρατεία του έτους 2019, παρατείνεται η συλλογή δειγμάτων θανατωμένων κόκκινων αλεπούδων, η οποία θα ολοκληρωθεί την 31η Μαρτίου 2020 στις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο ελάχιστος αριθμός αλεπούδων ανά Περιφερειακή Ενότητα που πρέπει να εξετασθούν μετά τους εμβολιασμούς του φθινοπώρου 2019 είναι: Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης: 66, Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας: 33, Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς: 48, Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας: 48, Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας: 29, Περιφερειακή Ενότητα Σερρών: 75, Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής: 63.

Σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 263/36479/03.02.2020 έγγραφο του ΥΠ.Α.Α.Τ. «… και για το έτος 2020 οι δικαιούχοι (κυνηγοί και φύλακες θήρας) θα επιχορηγούνται με το ποσό των 50 ΕΥΡΩ για κάθε αλεπού που θανατώνεται ή έχει θανατωθεί μέσα στο 2020, στις περιοχές εφαρμογής του Προγράμματος Εμβολιασμού της άγριας πανίδας για τη Λύσσα και προσκομίζεται στις κατά τόπους κτηνιατρικές αρχές».
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html