Σπαραγμός για τον θάνατο του Σπύρου Γουργιώτη! Έφυγε στα 46 του χρόνια ο πατέρας δύο παιδιών « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Σπαραγμός για τον θάνατο του Σπύρου Γουργιώτη! Έφυγε στα 46 του χρόνια ο πατέρας δύο παιδιών

στις   5:00 μ.μ.  |  Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020



Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις το χαμό ενός νέου ανθρώπου. Ενός ανθρώπου που είχε μάλιστα να δώσει πολλά στην κοινωνία, όπως ο Σπύρος Γουργιώτης.

Δυστυχώς η μάστιγα της εποχής μας δεν κοιτάει αξίες, ούτε ηλικίες και στα 46 του χρόνια ο Σπύρος έχασε τη μάχη που έδινε με αξιοπρέπεια, έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του Μαρία και τους δύο γιους του.

Για πολλά χρόνια διαιτητής του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου, αξιώθηκε να παίξει ως βοηθός στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Το σημαντικότερο όμως ήταν η ποιότητα του χαρακτήρα του.

Οι συνάδελφοι του στο Σύνδεσμο Διαιτητών, αν και γνώριζαν τον αγώνα που έδινε, συντετριμμένοι δεν μπορούν να πιστέψουν το χαμό του. Ενδεικτικά τα λόγια του Θανάση Παπακώστα που ενημέρωσε σχετικά για τη δυσάρεστη είδηση:

«Είναι στιγμές που οι λέξεις είναι λίγες και τόσο μικρές για να περιγράψουν την αξία ενός ανθρώπου. Είναι λίγες για να περιγράψουν την προσωπικότητα, το χαρακτήρα, τα προτερήματα που κρύβει η ψυχή του. Ειδικά τη στιγμή της απώλειας τα λόγια δεν χωρούν σε λέξεις, με τη θλίψη και το πόνο να σκεπάζει τα πάντα.

Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το κλίμα στην είδηση του θανάτου του 46χρονου αδερφικού μας φίλου και συναδέλφου μας διαιτητή Σπύρου Γουργιώτη, ο οποίος δεν είναι πια κοντά μας. Η ψυχή του ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα.

Έφυγε χωρίς επιστροφή για τη γειτονιά των Αγγέλων, όπου θα μας παρατηρεί και θα γελά από ψηλά. Ακόμη και την ύστατη στιγμή, όταν διαγνώστηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας, αντιμετώπιζε την κατάσταση σαν πραγματικός μαχητής. Δεν δείλιασε στη μοίρα, δεν γονάτισε στο χάρο. Έδωσε τη δική του μάχη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να την κερδίσει. Καλό Παράδεισο, Σπύρο.»

Το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι θα το πουν σήμερα Τρίτη (11/2) στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καλυβίων.

Πηγή: lamiareport.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html