Δολοφονία :Γυναίκες με κομμένα κεφάλια και κρεμάλες έξω από το φανοποιείο του 40χρονου. Σοκ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Δολοφονία :Γυναίκες με κομμένα κεφάλια και κρεμάλες έξω από το φανοποιείο του 40χρονου. Σοκ

στις   5:00 μ.μ.  |  Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020



Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε χθες ο 40χρονος ιδιοκτήτης του συνεργείου στο Νέο Σούλι Πάτρας, ο οποίος σκότωσε τον 41χρονο γείτονά του, όταν διέρρηξε το κατάστημα του, τα ξημερώματα της π…



Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε χθες ο 40χρονος ιδιοκτήτης του συνεργείου στο Νέο Σούλι Πάτρας, ο οποίος σκότωσε τον 41χρονο γείτονά του, όταν διέρρηξε το κατάστημα του, τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας και μεταξύ τους, υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών, όπως έγραψε το tempo24.

Ο Κώστας Βόντας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το βράδυ του Σαββάτου και δήλωσε πως ο 41χρονος τον απειλούσε συνέχεια. Όπως είπε ο κατηγορούμενος, «ο άνθρωπος είχε ψυχικά προβλήματα», αναφέροντας χαρακτηριστικά «ήταν ο βαρόνος του τρόμου».

Ο φανοποιός δήλωσε ότι λάμβανε φακέλους με απειλητικά μηνύματα, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο 41χρονος ήταν υπεύθυνος και για τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στο φανοποιείο, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Επίσης, είπε ότι βρήκε κρεμάλα έξω από το μαγαζί του και φωτογραφίες με γυναίκες με κομμένα κεφάλια!

Για το μοιραίο βράδυ που έγινε το φονικό, ο 40χρονος ανέφερε ότι ο 41χρονος μπήκε στο φανοποιείο και τον αιφνιδίασε.

«Με αιφνιδίασε. Δεν μπήκα (στο μαγαζί) να κάνω μάχη. Λυπάμαι, χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας ότι πρώτος τον πυροβόλησε το θύμα και η σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι του και πως ο ίδιος τον πυροβόλησε μια φορά.

«Ποιος είναι αυτός που θα βρισκόταν στη θέση μου και θα έκανε κάτι διαφορετικό», διερωτήθηκε ο 40χρονος φανοποιός.





Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html