Τραγωδία. Δεν τα κατάφερε η 17χρονη Νεκταρία. “Έφυγε” τα ξημερώματα. Η γενναία πράξη των γονιών της « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Τραγωδία. Δεν τα κατάφερε η 17χρονη Νεκταρία. “Έφυγε” τα ξημερώματα. Η γενναία πράξη των γονιών της

στις   12:00 π.μ.  |  Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020


Δύο εβδομάδες έδωσε μάχη η μικρή Νεκταρία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, η οποία δυστυχώς κατέληξε τα ξημερώματα. Πρόλαβε, όμως, πρώτα να δώσει ελπίδα και ζωή σε συνανθρώπους της.

Όπως αναφέρει το  goodnet οι ελπίδες για τη δική της ζωή από την πρώτη στιγμή ήταν σχεδόν ανύπαρκτες και οι γιατροί είχαν ενημερώσει τους γονείς της, τον διοικητή της Τροχαίας Ρεθύμνου Γιώργο Μπαλάση και την επίσης αστυνομικό Ιωάννα Σαρρή – Μπαλάση για τις ελάχιστες πιθανότητες η 17χρονη Νεκταρία να ζήσει μετά το εγκεφαλικό οίδημα που υπέστη.
Η 17χρονη για δύο εβδομάδες έμεινε στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, όμως οι γιατροί δεν άφηναν πολλές ελπίδες. Οι γονείς πήραν μία γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του πρωτότοκου παιδιού τους, διαδικασία που πραγματοποιήθηκε από χθες ως τα ξημερώματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ελήφθησαν τα μάτια, το ήπαρ και τα νεφρά της 17χρονης, προκειμένου να δωρηθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Η κηδεία της Νεκταρίας θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στην Αμνατο.
nassosblog

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html