Μια βόλτα στο πρώην κατάστημά του στη Λάρισα κόστισε σε συνταξιούχο 10.500 ευρώ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Μια βόλτα στο πρώην κατάστημά του στη Λάρισα κόστισε σε συνταξιούχο 10.500 ευρώ

στις   10:00 π.μ.  |  Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020


Πολύ ακριβά κόστισε σε έναν συνταξιούχο από τη Λάρισα η βόλτα που πήγε στο κατάστημα που διατηρούσε για πολλά χρόνια στο κέντρο της πόλης. Μία κίνησή του μπροστά στους ελεγκτές θα τον κάνει να πληρώσει 10.500 ευρώ.
Ο συνταξιούχος αφότου βγήκε σε σύνταξη συνέχισε να επισκέπτεται το πρώην κατάστημά του που συνέχισε να λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση συνομιλούσε με τους εργαζόμενους και περνούσε την ώρα του εκεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του onlarissa.gr, την περασμένη εβδομάδα, ο συνταξιούχος περνούσε μερικό από τον – άπλετο πλέον – ελεύθερο χρόνο του, μέσα στο χώρο όπου αφιέρωσε τα καλύτερα χρόνια της ζωής του. Εκείνη τη στιγμή, μπήκαν στο κατάστημα ελεγκτές του πρώην ΙΚΑ για να ελέγξουν, εάν τα πάντα εντός της επιχείρησης σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό σκέλος είναι εντάξει.
Κάποια στιγμή, οι ελεγκτές ζήτησαν από την υπάλληλο, ένα έγγραφο που η ίδια δεν μπορούσε να βρει. Τότε ο πρώην ιδιοκτήτης που παρατηρούσε τη σκηνή, παρενέβη για να της υπενθυμίσει ότι αυτό που έψαχνε ήταν στο «τάδε συρτάρι».
Αμέσως, ένας εκ των ελεγκτών γυρίζει στον συνταξιούχο και τον ρωτά: «Εσείς κύριε ποιος είστε;» Χωρίς να φανταστεί τι θα ακολουθήσει και μάλλον αφελώς, ο Λαρισαίος του είπε την πάσα αλήθεια: Ότι δηλαδή ήταν ο πρώην ιδιοκτήτης της επιχείρησης που συνταξιοδοτήθηκε.
Τότε συνέβη κάτι απίθανο! Αντί για το «ευχαριστώ» που συνέδραμε στην ολοκλήρωση του ελέγχου, ο ελεγκτής «αποζημίωσε» τον συνταξιούχο με ένα… μεγαλοπρεπέστατο πρόστιμο της τάξης των 10.500 ευρώ.
Ο συνταξιούχος βέβαια, ακόμη δεν έχει πιστέψει πώς μία ξέγνοιαστη ημέρα συνταξιοδότησης οδηγήθηκε σε οικονομική… τραγωδία.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html