Οικογένεια έβαλε να ψήσει πίτσα και «πάγωσε» με αυτό που αντίκρισε! (Video) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Οικογένεια έβαλε να ψήσει πίτσα και «πάγωσε» με αυτό που αντίκρισε! (Video)

Κατηγορία Περίεργα στις   4:00 μ.μ.  |  Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Οικογένεια έβαλε να ψήσει πίτσα και «πάγωσε» με αυτό που αντίκρισε! (Video)
Ένα αρκετά πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε στην οικία μιας οικογένειας στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, όταν ενώ είχαν βάλει να ψήσουν μια πίτσα στο φούρνο ξαφνικά, είδαν καπνούς.

Αυτό όμως που τους έκανε να «παγώσουν» ήταν πως οι καπνοί δε προέρχονταν από το φαγητό, αλλά... από ένα φίδι που καιγόταν. Ενώ ένα άλλο φίδι επιτέθηκε σε οδηγό μηχανής!

«Ο φούρνος άρχισε να καπνίζει και είπα στα παιδιά μου να βγουν έξω, ώστε να μπορέσω με τσεκάρω με ασφάλεια τι συμβαίνει, στην περίπτωση που είχαμε αρπάξει φωτιά. Κοίταξα προσεχτικά και φώναξα “Θεέ μου! Είναι ένα φίδι”», είπε o πατέρας της οικογένειας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό KHQ.


«Ήταν πολύ τρομακτικό. Δεν υπάρχει κάτι καλό στο να βρίσκεις ένα φίδι στο φούρνο σου», συνέχισε η μητέρα της οικογένειας. «Έχουμε δυο μικρά παιδιά και ανησυχώ πολύ. Κάθε φορά που βλέπω μια σκιά, τρομοκρατούμαι», πρόσθεσε η γυναίκα.

«Το ψητό φίδι δεν συμπεριλαμβάνεται στα υλικά που μας αρέσουν στην πίτσα, οπότε την πετάξαμε και πήγαμε να φάμε έξω», κατέληξε η γυναίκα.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html