Επιστρέφει το Survivor - Το παρασκήνιο για τη σχέση του ΣΚΑΙ με τον Ατζούν « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Επιστρέφει το Survivor - Το παρασκήνιο για τη σχέση του ΣΚΑΙ με τον Ατζούν

Κατηγορία Survivor στις   4:30 μ.μ.  |  Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020


Ολική επαναφορά στο... παρελ­θόν και συγκεκριμένα στη χρονιά (2017) που εκτοξεύθηκε από την τέταρτη στην πρώτη θέση σχεδιά­ζει για τους επόμενους μήνες ο ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με την Real Life, οι τρεις παράγοντες που στοιχειοθετούν τη στροφή είναι: Ατζούν Ιλιτζαλί, Άλκηστις Μαραγκουδάκη και... «Survivor». Με­τά την παρ' ολίγον ρήξη το περασμένο καλοκαίρι, ο ΣΚΑΪ αναθερμαίνει τις σχέσεις του με τον Ατζούν Ιλίτζαλί αναθέ­τοντας στον Τούρκο παραγωγό και πάλι πολύωρο πρόγραμμα, ενώ του δίνει εγγυήσεις και για την επαναφο­ρά του «Survivor».

Έως το τέλος του μήνα η Acunmedya επιστρέφει με δύο παραγωγές στον ΣΚΑΪ (το «My Style Rocks» και την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή), καλύπτο­ντας πρόγραμμα συνολικής διάρκειας σχεδόν 20 ωρών την εβδομάδα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life οι δύο πλευρές έχουν ήδη θέσει επί τάπητος την επανα­φορά του «Big Brother» την προσεχή σεζόν, εξετάζοντας, μάλιστα, το ενδεχόμενο να βγάλουν το ριάλιτι επιβίωσης στις αρχές της προσεχούς σεζόν, με πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2020.

Στην εξίσωση μπαίνει και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία επέ­στρεψε στο Φάληρο έπειτα από δύο χρόνια για να ενορχηστρώσει επικοινωνιακά κατ’ αρχάς την επιστροφή στα ριάλιτι, με το «Big Brother» και στη συ­νέχεια με το «Survivor», για το οποίο είχε συ­νεργαστεί στενά στον πρώτο του κύκλο και διατηρεί ακόμα άριστες σχέσεις με τον Ατζουν Ιλίτζαλί.

Το έμπειρο στέλεχος που έχει περάσει από όλα τα κανάλια πάντα σε ρόλο διευθύντριας προγράμματος αυτή τη φορά αλλάζει πόστο και αναλαμβάνει τη διεύθυνση Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΣΚΑΙ.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html