MEGA: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας και τα πρόσωπα που κλείδωσαν « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

MEGA: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας και τα πρόσωπα που κλείδωσαν

Κατηγορία media στις   2:00 μ.μ.  |  Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020


Εχει αλλάξει πολλές φορές ο προγραμματισμός για την πρεμιέρα του MEGA αλλά αυτή τη φορά φαίνεται πως η επίσημη κυκλοφορία του καναλιού είναι ένα βήμα πριν βγει στον αέρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Παραπολιτικών το MEGA θα βγει στον αέρα τέλη Ιανουαρίου με πιθανότερη ημερομηνία τις 26η ή 27η Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα το media.gr, είδηση του οποίου αναδημοσιεύεται, αναφέρει ότι αυτή την εβδομάδα επικυρώθηκε και επισήμως από το Πρωτοδικείο Αθηνών η πράξη του πλειστηριασμού που ανέδειξε ως υπερθεματιστή την εταιρεία Alter Ego του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. Επρόκειτο για μια τυπική διαδικασία, η οποία ωστόσο δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα  στο νέο ξεκίνημα του Mega.
Ολο αυτό το διάστημα, οι επιτελείς του Μεγάλου Καναλιού τρέχουν με αμείωτους ρυθμούς τις διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου μέχρι τα τέλη του μήνα να παρουσιαστεί στο τηλεοπτικό κοινό ένα ξεχωριστό (και άκρως ανταγωνιστικό) προϊόν. Εκ των πραγμάτων, τα στελέχη που «τρέχουν» το τηλεοπτικό project του Mega επενδύουν πολλά στην ταινιοθήκη του καναλιού, που έχει αποδείξει ότι διαθέτει τεράστια απήχηση στους τηλεθεατές, και δη στα δυναμικά κοινά.
Παράλληλα με τον πλούτο του Μεγάλου Καναλιού, μεγάλο βάρος πέφτει και στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, που διαχρονικά αποτελούσε σημείο αναφοράς για το ευρύ κοινό. Στο πλαίσιο αυτό, οι επιτελείς του Mega σχεδιάζουν δύο άκρως ανταγωνιστικά δελτία ειδήσεων, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα προβάλλονται στις 14:00 και στις 20:00.
Το κεντρικό δελτίο, ως γνωστόν, θα παρουσιάζει η δημοσιογράφος Δώρα Αναγνωστοπούλου, ενώ όπως αναφέρει το άρθρο εκτός από τις ειδήσεις, στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνεται και πρωινή ενημερωτική εκπομπή. Την οποία θα παρουσιάζει ο Ντίνος Σιωμόπουλος με τον Θανάση Φουσκίδη ενώ η Τζίνα Μοσχολιού αποχώρησε. Στην απογευματινή ζώνη θα βγει ο Νίκος Ευαγγελάτος, ενώ την πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΣΚ αναλαβάνουν ο Γιώργος Χουδαλάκης και ο Αρης Ραβανός σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις.
Από εκεί και πέρα, τόσο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας όσο και στη ζώνη του Σαββατοκύριακου θα ενταχθούν διάφορα talk shows. Τέλος, μεγάλη βαρύτητα θα πέσει και στις αθλητικές εκπομπές, όπου ήδη έχουν αρχίσει να στελεχώνονται από πολύ καλούς και γνωστούς δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ.
tinasmess
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html