Οι τρεις λόγοι που οι άνδρες προτιμούν να κάνουν σχέση με μεγαλύτερες γυναίκες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Οι τρεις λόγοι που οι άνδρες προτιμούν να κάνουν σχέση με μεγαλύτερες γυναίκες

Κατηγορία Σχέσεις στις   5:30 μ.μ.  |  Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι τρεις λόγοι που οι άνδρες προτιμούν να κάνουν σχέση με μεγαλύτερες γυναίκες
Η είδηση ότι η 61 Madonna διατηρεί σχέση με τον 29χρονο Ahlamalik Williams σχολιάστηκε έντονα. Ο λόγος είναι η μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στο ζευγάρι και συγκεκριμένα το γεγονός ότι η γυναίκα είναι μεγαλύτερη. Τι κι αν οι γονείς του χορευτή έχουν δώσει την “έγκρισή” τους;
“Γνωρίζω ότι η διαφορά ηλικία είναι μεγάλη. Η Madonna με περνάει δύο χρόνια και τον γιο μου 36. Τον ρώτησα αν περνάει καλά και εάν είναι ευτυχισμένος. Μου είπε πως ναι. Τότε του είπα να μην έχει κανένα πρόβλημα γιατί η αγάπη δεν κοιτάει χρόνια όταν έχει να κάνει με ενήλικες” είχε δηλώσει ο πατέρας του Williams.

“Γνώρισα τη Madonna μετά από ένα show της περιοδείας Madame X. Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της και από τη στιγμή που προσέχει το γιο μας, δεν έχω κανένα θέμα. Το μόνο που θέλω είναι να μην πληγωθεί το παιδί μου” δήλωσε η μαμά του.


Περισσότερη αυτοπεποίθηση και ωριμότητα
Αν η σύντροφος είναι μεγαλύτερη, οι πιθανότητες να είναι πιο ώριμη και κατασταλαγμένη είναι αυξημένες. Αυτό πρακτικά μπορεί να σημαίνει λιγότερη ανασφάλεια και κρίσεις πανικού, περισσότερη ισορροπία και για αυτό καλύτερη εγκεφαλική επικοινωνία με το σύντροφό της. Επιπλέον, μια γυναίκα μεγαλύτερη θα αναλάβει να κατευθύνει τον άνδρα και θα τον βοηθήσει να υπερνικήσει προβλήματα, ούσα πιο έμπειρη από εκείνον, με πολύ λιγότερα mind games από μια νεαρή γυναίκα.

Περισσότερη ειλικρίνεια και αυθεντικότητα
Αρκετές νεότερες γυναίκες ξεκινούν την συντροφική τους ζωή με το όνειρο της δημιουργίας οικογένειας και το άνοιγμα σπιτικού. Αυτός ο καθόλα θεμιτός και ευσεβής πόθος μπορεί να οδηγήσει κάποιες φορές σε χειριστικές συμπεριφορές. Μία μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα, ελεύθερη ή χωρισμένη, έχει απομακρυνθεί από την ανάγκη τεκνοποιίας -είτε έχει κάνει παιδιά είτε όχι– και έχει απομυθοποιήσει όλα αυτά τα φανταχτερά «δήθεν» του γάμου. Δεν τα έχει ανάγκη. Εκεί που εστιάζει είναι στην επικοινωνία, την ταύτιση, τη συντροφικότητα, τις αληθινές σχέσεις χωρίς τη γαμήλια επιτηδειότητα.

Μεγαλύτερη οικονομική ανεξαρτησία
Μια γυναίκα στα 45 ή στα 50 έχει συνήθως την ικανότητα να αναλάβει κάποια ή τα περισσότερα έξοδα του σπιτιού, έχοντας κτίσει μια καριέρα σε κάποιον τομέα. Συνήθως αμείβεται περισσότερο από κάποια που τώρα ξεκινάει την καριέρα της, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει πράγματα για τον σύντροφό της, αντιστρέφοντας τον παραδοσιακό κανόνα που θέλει τον άντρα άνω των 30 να πληρώνει για τα πάντα συνεχώς.

Πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύθηκε στο 33 τεύχος της επιθεώρησης Gender & Society, είχε τίτλο «Αυτοί είναι που κυνηγούν τις cougars» ανέλυε ακριβώς αυτό. Χρησιμοποιώντας δεδομένα από δεκάδες συνεντεύξεις με γυναίκες ηλικίας 30 έως 60 ετών, οι οποίες είχαν σχέση με νεότερους άνδρες, η εν λόγω έρευνα διαπίστωσε ότι οι γυναίκες διαδραμάτιζαν κατά βάση παθητικό ρόλο στη διαμόρφωση της σχέσης με νεαρότερους άνδρες όταν αυτή γεννιόταν. Αυτό σημαίνει ότι οι άνδρες ήταν αυτοί που τις προσέγγιζαν αρχικώς.

Πηγή: marieclaire.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html