Καφέ της Χαράς: Πρόσωπο “φωτιά” εισβάλει στη σειρά! Η γυναίκα που θα φέρει τα πάνω κάτω! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

"Ιανός": Ζημιές σε Δυτική Ελλάδα και Φθιώτιδα από την κακοκαιρία - Πώς κινείται ο μεσογειακός κυκλώνας - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο μεσογειακός κυκλώνας "Ιανός" σαρώνει τη Δυτική Ελλάδα, προκαλώντας ζημιές και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. Στο επίκεντρο το...

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020

Καφέ της Χαράς: Πρόσωπο “φωτιά” εισβάλει στη σειρά! Η γυναίκα που θα φέρει τα πάνω κάτω!

Κατηγορία media στις   10:00 μ.μ.  |  Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020


Ένα πρόσωπο κανονική “φωτιά” θα εισβάλει στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Ant1, «Καφέ της Χαράς». Αυτή η γυναίκα είναι σίγουρο πως θα φέρει τα πάνω κάτω στο «Κολοκοτρωνίτσι»!Η επιστροφή τ…Ένα πρόσωπο κανονική “φωτιά” θα εισβάλει στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Ant1, «Καφέ της Χαράς». Αυτή η γυναίκα είναι σίγουρο πως θα φέρει τα πάνω κάτω στο «Κολοκοτρωνίτσι»!

Η επιστροφή της σειράς του Χάρη Ρώμα έχει κάνει μεγάλη επιτυχία και όλοι αναμένουν να δουν τι θα γίνει στα νέα επεισόδια.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι το πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε χτύπησε “κόκκινο” στην τηλεθέαση!

Συγκεκριμένα, στη σειρά θα μπει η Ζέτα Δούκα, η οποία μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» υπογράμμισε:

«Δεν αποκαλύπτω το ρόλο μου, δεν μου επιτρέπεται, αλλά έχει να κάνει γενικότερα με ένα σενάριο που “πατάει” επάνω σε μια Χαρά του παρελθόντος αλλά και μια ανανέωση σε σχέση με το μέλλον».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο ρόλος μου είναι η Στέλλα, μια γυναίκα δυναμική, ξύπνια, πονεμένη, με ένα παρελθόν δύσκολο και μυστηριώδες, το οποίο θα αποκαλυφθεί στους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή που θα εμφανιστεί αλλά δεν θα το ξέρουν οι υπόλοιποι στο Κολοκοτρωνίτσι. Η γυναίκα αυτή αναμένεται να φέρει τα πάνω – κάτω. Η ίδια πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι για να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, ζητάει εργασία από το μόνο άνθρωπο που γνωρίζει και θεωρεί ότι μπορεί να της συμπαρασταθεί κι αυτή είναι η Βάλια, η η κόρη της Χαράς. Γενικώς, θα ταράξει πολύ τα “νερά” των ανθρώπων του χωριού αλλά και ειδικώς του Περίανδρου Πώποτα».

Ενώ τέλος, για τη συνεργασία της με τον Χάρη Ρώμα, η Ζέτα Δούκα είπε: «Προσπαθούμε να συνεργαστούμε πολλά χρόνια. Κατά καιρούς μου έχει προτείνει πολλά πράγματα, αλλά δυστυχώς, λόγω άλλων υποχρεώσεων, δεν μπορούσα να συμφωνήσω. Όμως, όταν με πήρε τηλέφωνο, πριν από ένα χρόνο, πραγματικά ευχόμουν να μη συντρέξει κάτι άλλο και να είμαστε τελικά μαζί, πράγματα το οποίο έγινε. Μου είπε για το Καφέ της Χαράς, για το τι σκέφτεται να γράψει σαν ρόλο κι εγώ του είπα αμέσως “ναι”, με πολύ μεγάλη χαρά».
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html