Αποκάλυψη ''ΒΟΜΒΑ'' Τραμπ-Μητσοτάκη: «Κι αν χάσετε;» - «Δεν θα χάσουμε» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Αποκάλυψη ''ΒΟΜΒΑ'' Τραμπ-Μητσοτάκη: «Κι αν χάσετε;» - «Δεν θα χάσουμε»

Κατηγορία Πολιτική στις   8:30 π.μ.  |  Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020



Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, την περασμένη εβδομάδα.
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός έθεσε στον Αμερικανό πρόεδρο όλα τα ζητήματα που αφορούν στα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και κατέστησε σαφές στην αμερικανική πλευρά πως «δεν θα δείξουμε καμιά ανοχή σε παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης χωρίς να μιλήσει για «θερμό επεισόδιο» ξεκαθάρισε πως η χώρα μας θα αντιδράσει σε περίπτωση που αμφισβητηθούν τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία», τότε ο Αμερικανός Πρόεδρος ρώτησε τον Πρωθυπουργό: «Κι αν χάσετε;». «Δεν θα χάσουμε κ. Πρόεδρε», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.
Σχολιάζοντας το τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Τραμπ και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον Σκάι πως «το πρώτο που είναι σαφές είναι η αντίδραση της Ελλάδας σε περίπτωση καταπάτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας θα είναι παρά πολύ συγκεκριμένη. Αυτή η αντίδραση κοινοποιήθηκε στον κ. Τραμπ. Άρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ αυτή τη στιγμή ξέρει ποια θα είναι η απάντηση της χώρας μας σε περίπτωση καταπάτησης κυριαρχικών δικαιωμάτων».
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html