Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται ισχυρή κακοκαιρία τις επόμενες μέρες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται ισχυρή κακοκαιρία τις επόμενες μέρες

Κατηγορία Καιρός στις   12:00 μ.μ.  |  Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020


Ισχυρή κακοκαιρία που θα σαρώσει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας "προβλέπει" ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης. Δείτε σε χάρτες πως θα κινηθεί το κύμα κακοκαιρίας. Ο μετεωρολόγους Κλέαρχος Μαρουσάκης, με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προειδοποιεί για ένα ψυχρό κλίμα που θα έρθει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, καθώς ο καιρός αναμένεται να… επιστρέψει στο χειμώνα.



Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, η κακοκαιρία θα είναι μάλιστα «ικανή να δημιουργήσει και αρκετά προβλήματα» και το πιθανότερο σενάριο είναι να ξεκινήσει να εκδηλώνεται στα μέσα της προσεχούς εβδομάδας».


«Αναλύοντας τους χάρτες του πλανητικού μας μοντέλου φαίνεται ότι το πεδίο των υψηλών πιέσεων στα δυτικά βορειοδυτικά τμήματα της Ευρώπης θα ισχυροποιηθεί και καθώς θα εμφανίσει μία κίνηση δυτικότερη θα δώσει την ευκαιρία στις πολικές αέριες μάζες από την περιοχή της Σκανδιναβίας να κινηθούν νοτιότερα καλύπτοντας μεγάλο τμήμα της κεντρικής – ανατολικής Ευρώπης. Καθώς αυτές οι αέριες μάζες θα συναντήσουν θερμότερες και υγρότερες αέριες μάζες κοντά στη θάλασσα της Αδριατικής, θα σχηματίσουν ένα ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό το οποίο «πιεζόμενο» από τις υψηλές πιέσεις δυτικότερα θα το αναγκάσουν να κινηθεί ανατολικά νοτιοανατολικά σαρώνοντας τη χώρα μας από τα βορειοδυτικά προς τα νοτιοανατολικά προκαλώντας ισχυρή κακοκαιρία στην περιοχή μας ικανή να δημιουργήσει και πολλά προβλήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Facebook.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html