Το Καφέ της Χαράς: Πόσα επεισόδια θα δούμε στο νέο κύκλο; Θα συνεχιστεί και του χρόνου; « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Το Καφέ της Χαράς: Πόσα επεισόδια θα δούμε στο νέο κύκλο; Θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Κατηγορία media στις   12:30 μ.μ.  |  Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Το Καφέ της Χαράς: Πόσα επεισόδια θα δούμε στο νέο κύκλο; Θα συνεχιστεί και του χρόνου;
Το Καφέ της Χαράς: Ο Χάρης Ρώμας τόνισε ότι η αρχική συμφωνία προβλέπει την προβολή της σειράς μέχρι και τα μέσα Ιουνίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο το πρώτο επεισόδιο της θρυλικής σειράς του ΑΝΤ1 σάρωσε σε τηλεθέαση αγγίζοντας το 51,1 %. Το τηλεοπτικό κοινό αδημονεί για το δεύτερο επεισόδιο ενώ τα σχόλια στο twitter συνεχώς πληθαίνουν. Το πρώτο επεισόδιο, λοιπόν, έχει παιχτεί και αναμένεται να δούμε ακόμα 24 μέσα στη σεζόν που διανύουμε, μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Ο τέταρτος κύκλος αποτελείται από 25 επεισόδια, ωστόσο ο ΑΝΤ1 αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει συνέχεια μετά την αρχική συμφωνία με τους σεναριογράφους.

Το Καφέ της Χαράς Επεισόδια νέα σεζόν

Το πιθανότερο σενάριο θέλει το νέο season να ολοκληρώνεται στις 19 Ιουνίου του 2020. «Η αρχική συμφωνία προβλέπει την προβολή της σειράς μέχρι και τα μέσα Ιουνίου, ενώ πρόσφατα συμφωνήσαμε ότι αν έχει την επιθυμητή απήχηση-και επειδή μου αρέσει όλο αυτό που συμβαίνει-να πάμε και την επόμενη σεζόν.

Για κάποια επεισόδια βέβαια, γιατί το γράφουμε μόνοι μας, είναι δύσκολο προϊόν και έχουμε την επιμέλεια των πάντων. Ευτυχώς, ο σκηνοθέτης, Τάκης Μιχαήλ είναι ένας άνθρωπος ζωής για εμάς, όπως και ο διευθυντής φωτογραφίας», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας σε γνωστό περιοδικό!
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html