Μωρό πέθανε την ώρα της γέννας από λάθος των γιατρών! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Μωρό πέθανε την ώρα της γέννας από λάθος των γιατρών!

Κατηγορία Διεθνή στις   12:30 μ.μ.  |  Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

undefined
Ένα νεογέννητο μωρό στην Αργεντινή έχασε τη ζωή του καθώς η μαία δεν κατάφερε να το πιάσει τη στιγμή του τοκετού. Τραγική φιγούρα ο πατέρας Κλαούντιο Μοντραγκόν που ήταν «παρών». Έχασε την ζωή του με την πρώτη του ανάσα...

Μια έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για το περιστατικό σε νοσοκομείο στην πόλη Gualeguaychu, τρεις ώρες βόρεια από την πρωτεύουσα του Μπουένος Άιρες. Άλλη μια ιστορία που σοκάρει είναι και αυτή ενός μωρού, που βρέθηκε χτυπημένο και μέσα στα αίματα από την μητέρα του, μέσα στο σπίτι τους, τα Χριστούγεννα. Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια λάθη από γιατρούς και μαίες.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε σε ειδικό νοσοκομείο στην κοντινή πόλη Parana, ωστόσο ήταν ήδη νεκρό.

Ο 29χρονος πατέρας, δήλωσε στην τοπική εφημερίδα El Dia: «Ζήτησαν στη σύζυγό μου να σπρώξει κι έτσι έκανε για να βγει το μωρό. Βγήκε πολύ γρήγορα και κανείς δεν κατάφερε να τον πιάσει κι έτσι έπεσε στο πάτωμα. Η μαία δεν είχε χρόνο να τον πιάσει και ο μαιευτήρας δεν αντέδρασε», είπε συγκλονισμένος ο πατέρας και πρόσθεσε: «Το μόνο που έκαναν ήταν να τον σηκώσουν από το πάτωμα και να τον βάλουν σε θερμοκοιτίδα και να τον μεταφέρουν σε άλλο νοσοκομείο».

Μωρό πέθανε την ώρα της γέννας από λάθος των γιατρών!

Η έρευνα, με επικεφαλής έναν τοπικό εισαγγελέα, θα καθορίσει εάν ο θάνατός του είναι αποτέλεσμα ιατρικής αμέλειας και αν κάποιος πρέπει να αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html