Πέθανε πασίγνωστος αγαπημένος ηθοποιός! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Πέθανε πασίγνωστος αγαπημένος ηθοποιός!

Κατηγορία Lifestyle στις   2:00 μ.μ.  |  Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Πέθανε πασίγνωστος αγαπημένος ηθοποιός!
Ο αγαπημένος ηθοποιός, Τέρι Τζόουνς, πέθανε σε ηλικία 77 ετών, μετά από μάχη με μια σπάνια μορφή άνοιας. Ο θάνατος του σταρ του "Monty Python" έφερε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο!

Ο ηθοποιός και ο κωμικός που πρωταγωνίστησε σε κάποια αγαπημένα έργα κωμωδίας, συμπεριλαμβανομένων της ζωής του Brian. Διαβάστε την είδηση πρώτοι στο Athensmagazine.gr!

Το 2016 ανακοινώθηκε ότι ο Τζόουνς είχε διαγνωστεί με άνοια. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα έχασε την μάχη με την ζωή και ένας άλλος γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός, από πνευμονία!

Μια δήλωση εξ ονόματος της οικογένειάς του είπε: "Είμαστε βαθιά λυπημένοι που πρέπει να ανακοινώσουμε το θάνατο του αγαπημένου συζύγου και πατέρα".

«Ο Τέρι πέθανε το βράδυ της 21ης ​​Ιανουαρίου 2020 στην ηλικία των 77 ετών με τη σύζυγό του Άννα Σοδόστρουμ δίπλα του μετά από μια μακρά, εξαιρετικά γενναία αλλά πάντα καλή μάχη με μια σπάνια μορφή άνοιας, FTD.

«Τις τελευταίες μέρες, η σύζυγός του, τα παιδιά, η οικογένεια και πολλοί στενοί φίλοι ήταν συνεχώς μαζί με τον Τέρι , καθώς "έφυγε" ήρεμα στο σπίτι του στο Βόρειο Λονδίνο».

Η δήλωση πρόσθεσε: «Όλοι έχουμε χάσει έναν καλό, αστείο, ζεστό, δημιουργικό και πραγματικά αγαπητό άνθρωπο του οποίου η ασυμβίβαστη ατομικότητα, αμείλικτη διάνοια και εξαιρετικό χιούμορ έδωσαν ευχαρίστηση σε αμέτρητα εκατομμύρια ανθρώπους σε έξι δεκαετίες.

Πέθανε πασίγνωστος αγαπημένος ηθοποιός!

«Η δουλειά του με τον Monty Python, τα βιβλία, οι ταινίες, τα τηλεοπτικά του προγράμματα, τα ποιήματα και άλλα έργα θα ζήσουν για πάντα, είναι μια κληρονομιά.

"Εμείς, η σύζυγός του Άννα, τα παιδιά του και η οικογένεια του θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους υπέροχους ιατρικούς επαγγελματίες και φροντιστές του για τα τελευταία χρόνια. Ελπίζουμε ότι αυτή η ασθένεια θα εξαλειφθεί μια μέρα εξ ολοκλήρου"
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html