Καλύτερα να μην έμπλεκαν! Δείτε τι έγινε όταν πήγαν να κλέψουν το αμάξι πασίγνωστου αθλητή! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Καλύτερα να μην έμπλεκαν! Δείτε τι έγινε όταν πήγαν να κλέψουν το αμάξι πασίγνωστου αθλητή!

Κατηγορία Διεθνή στις   1:00 μ.μ.  |  Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Καλύτερα να μην έμπλεκαν! Δείτε τι έγινε όταν πήγαν να κλέψουν το αμάξι πασίγνωστου αθλητή!
Φοβερό περιστατικό συνέβη στα Εξάρχεια, με τρεις Αλγερινούς κακοποιούς να επιχειρούν να διαρρήξουν το αυτοκίνητο διάσημου αθλητή, δύο μέρες μετά την απόδραση τριών Αλβανών κακοποιών από την φυλακή, αλλά τελικά να... βρίσκουν το δάσκαλό τους, αφού εκείνος όρμησε πάνω τους, ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν.

«Tους είδα από εδώ, πήδηξα το μπαλκόνι, πάλεψα μαζί τους και οι δύο έφυγαν. Ο άλλος έβγαλε μαχαίρι μου είπε θα σε σφάξω» είπε στο Star, ο Χάρης Παπαϊωάννου, Ολυμπιονίκης Τζούντο και αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.

Χάρης Παπαϊωάννου διάρρηξη

Όσο ο άνδρας πάλευε με τον ληστή, η αδερφή του καλούσε την αστυνομία. Μετά από 25 λεπτά και τρία τηλεφωνήματα στην άμεση δράση δεν εμφανίστηκε κανένα περιπολικό. Αντιθέτως εμφανίστηκαν οι φίλοι του Αλγερινού για να τον... σώσουν. Σαράντα λεπτά μετά τα επεισόδια, μια γυναίκα που περνούσε απο το σημείο, είδε τι συνέβαινε και έτρεξε στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων για να ζητήσει βοήθεια. Ο ένας και μοναδικός αστυνομικός που υπήρχε εκείνη την ώρα στο τμήμα πήγε με τα πόδια στην οδό Ερεσσού για να σώσει την κατάσταση.

Ο Χάρης Παπαϊωάννου έκανε μήνυση σε βάρος των τριών Αλγερινών, οι οποίοι είναι σεσημασμένοι για κλοπές και διαρρήξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μέλη σπείρας 30 ατόμων που λυμαίνονται την περιοχή.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html