Γιατί ο Σαμαράς δεν θα έιναι στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ; « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Οριστικό: Τότε καταργείται το SMS στο 13033

 Τα μέτρα έναντι του κορωνοϊού καταργούνται με τον καιρό να περνά, με την κυβέρνηση να προχωρά σε νέο «πακέτο» αποδέσμευσης και άπαντες να π...

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

Γιατί ο Σαμαράς δεν θα έιναι στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ;

Κατηγορία Πολιτική στις   12:30 μ.μ.  |  Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020


Εκτός Ελλάδας θα βρίσκεται ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όταν θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου .

Η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς δεν θα μπορέσει να είναι παρών καθώς έχει προγραμματίσει εδώ και έξι μήνες ένα ταξίδι στο εξωτερικό με την οικογένειά του. Μάλιστα έχει ήδη επικοινωνήσει με τον γενικό γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη, εξηγώντας του τους λόγους για τους οποίους θα απουσιάσει.
Ο πρώην πρωθυπουργός θα στείλει επιστολική ψήφο, με την οποία θα εξηγεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι στηρίζει την υποψηφιότητα Σακελλαροπούλου, ωστόσο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορεί να είναι παρών στην ψηφοφορία.
Βέβαια, επειδή το ταξίδι δεν είναι στο πλαίσιο αποστολής της Βουλής, η ψήφος του δεν θα προσμετρηθεί και θα ισοδυναμεί με πρόθεση ψήφου.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html