Αρχικά φαίνεται σαν η φωτογραφία μιας όμορφης κοπέλας, αλλά μόλις κάνει ζουμ η κάμερα; Θα μείνετε άφωνοι! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Αρχικά φαίνεται σαν η φωτογραφία μιας όμορφης κοπέλας, αλλά μόλις κάνει ζουμ η κάμερα; Θα μείνετε άφωνοι!

Κατηγορία Περίεργα στις   9:00 μ.μ.  |  Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Αρχικά φαίνεται σαν η φωτογραφία μιας όμορφης κοπέλας, αλλά μόλις κάνει ζουμ η κάμερα; Θα μείνετε άφωνοι!
Αν το παρατηρήσετε καλύτερα αρχικά φαίνεται σαν η φωτογραφία μιας όμορφης κοπέλας, αλλά μόλις κάνει ζουμ η κάμερα; Θα μείνετε άφωνοι! Οι φωτογραφίες μπορούν να μας ταξιδέψουν, να μας κάνουν να φανταστούμε η να θυμηθούμε γεγονότα και συναισθήματα!

Παρακάτω θα δείτε κάποιες φωτογραφίες που είναι μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας και θα σας εντυπωσιάσουν!

1 Cocoa Puffss’
undefined
O πίνακας «Cocoa Puffs» του Lee Price είναι μια ελαιογραφία που αποτυπώνει μια γυναίκα να απολαμβάνει δημητριακά με γάλα στη μπανιέρα της. Ο υπερρεαλιστικός πίνακας του καλλιτέχνη από τη Νέα Υόρκη εξερευνεί τη σχέση των γυναικών με το φαγητό και την εικόνα του σώματος με τις παρορμήσεις.
2. ‘Untitled’
undefined
Αυτή η ελαιογραφία του Yigal Ozeri αποτυπώνει τον ενθουσιασμό του καλλιτέχνη με πορτραίτα γυναικών μπροστά από όμορφα τοπία. Τα έργα του Ozeri έχουν παρουσιαστεί σε ολόκληρο τον κόσμο και υπάρχουν πολύ λεπτές γραμμές ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία.
3. ’87 Bay Street’
undefined
Αυτή η ελαιογραφία του καλλιτέχνη Mike Bayne αποτυπώνει ένα γαλήνιο τοπίο μιας γειτονιάς. Είναι σχεδόν αδύνατο να ξεχωρίσει κανείς τη διαφορά ανάμεσα στον πίνακα και μια φωτογραφία.
4. ‘Drawn Face VI’
undefined
Ο Γερμανός καλλιτέχνης Dirk Dzimirsky δημιούργησε αυτό το απίστευτα ρεαλιστικό πορτραίτο χρησιμοποιώντας γραφίτη σε χαρτί. Ο καλλιτέχνης είναι γνωστός για τους υπερρεαλιστικούς του πίνακες που συχνά αναπαριστούν ανθρώπους σε τραγική μορφή.
5. ‘Gridlock’
undefined
Αυτός ο εκπληκτικός πίνακας του καλλιτέχνη Peter Maier χρησιμοποιεί αντανακλάσεις και σκιές για να παιχνιδίσει με το βλέμμα. Κοιτάξτε προσεκτικά στο βάθος για να δείτε τις λεπτές πινελιές.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html