Άγρια δολοφονία: Μητέρα μαχαίρωσε 19 φορές το 7 μηνών μωρό της και πέταξε από το παράθυρο το 2χρονο παιδί της! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Άγρια δολοφονία: Μητέρα μαχαίρωσε 19 φορές το 7 μηνών μωρό της και πέταξε από το παράθυρο το 2χρονο παιδί της!

Κατηγορία Διεθνή στις   3:00 μ.μ.  |  Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Άγρια δολοφονία: Μητέρα μαχαίρωσε 19 φορές το 7 μηνών μωρό της και πέταξε από το παράθυρο το 2χρονο παιδί της! (photos)
Μια άγρια δολοφονία έγινε στο Σικάγο με μία 20χρονη μητέρα να μαχαιρώνει 19 φορές το 7 μηνών μωρό της και να πετά από το παράθυρο το 2χρονο παιδί της! Ακόμη ένα άγριο έγκλημα μετά την μητέρα που σκότωσε τα 3 παιδιά της!

H Aleah Newell δυο μέρες πριν την ασύλληπτη τραγωδία ζήτησε την βοήθεια της Πρόνοιας καθώς δεν μπορούσε να μεγαλώσει τα δυο παιδιά της, τον 7 μηνών Ameer και τον 2 ετών Johntavis. Η Πρόνοια όμως δεν πρόλαβε να δράσει και το φρικιαστικό έγκλημα συνέβη.

undefined

Η Aleah πρώτα οδήγησε τον Ameer στην μπανιέρα όπου τον μαχαίρωσε συνολικά 19 φορές, πριν τον κάψει με καυτό νερό. Ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

undefined

Στη συνέχεια, η Aleah στράφηκε στον Johntavis. Ο παππούς της, στο διαμέρισμα του οποίου έγινε η τραγωδία, προσπάθησε να σώσει το παιδί, ωστόσο δέχτηκε και εκείνος επίθεση με μαχαίρι, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί ελαφριά.

undefined

Η Aleah στη συνέχεια πέταξε τον Johntavis από το παράθυρο του διαμερίσματος, το οποίο βρισκόταν στον 11ο όροφο. Η Aleah λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, βούτηξε και εκείνη από το παράθυρο, ωστόσο η τέντα σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου «έκοψε» την φόρα, με αποτέλεσμα να σωθεί. Η 20χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html