Πήγε στο νοσοκομείο με αφόρητος πόνους! Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί με αυτό που βρήκαν στο στομάχι του! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Πήγε στο νοσοκομείο με αφόρητος πόνους! Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί με αυτό που βρήκαν στο στομάχι του!

Κατηγορία Περίεργα στις   10:30 μ.μ.  |  Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Πήγε στο νοσοκομείο με αφόρητος πόνους! Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί με αυτό που βρήκαν στο στομάχι του! (photo)
Άνδρας πήγε στο νοσοκομείο με αφόρητος πόνους και δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί με αυτό που βρήκαν στο στομάχι του! Δείτε ένα γιατρό να εξετάζει το αυτί ενός μικρού όταν ξαφνικά…

Ολόκληρο το στομάχι του είχε γεμίσει μικρά πετραδάκια τα οποία έτρωγε ο άνδρας προκειμένου να καταπολεμήσει το άγχος και την ανησυχία του.

Σύμφωνα με τη Sun, εκτός από πετραδάκια ο άνδρας έτρωγε και κέρματα και κουμπιά. Μέχρι που το στομάχι του δεν άντεξε και ο άνδρας άρχισε να πονάει φριχτά.

Πήγε στο νοσοκομείο, οι γιατροί τον εξέτασαν και επειγόντως τον έβαλαν στο χειρουργείο για να του αφαιρέσουν τα πετραδάκια.

Συνολικά, αφαίρεσαν πέτρες και άλλα μικροαντικείμενα βάρους άνω των 2 κιλών. Η εγχείρηση έγινε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ilsan Paik, λίγο έξω από τη Σεούλ, όπως μεταδίδει η Mirror.

undefined
Ο καθηγητής Wha Choi που ήταν επικεφαλής της ομάδας που αφαίρεσε τα πετραδάκια είπε ότι ήταν τόσα πολλά που δεν μπορούσαν να αποβληθούν.

"Η χειρουργική επέμβαση ήταν αναπόφευκτη καθώς υπήρχαν πάρα πολλά ξένα σώματα που έπρεπε να βγουν".
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html