Πανικός στον ΣΚΑΙ: Έσκασε η είδηση σεισμός! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Πανικός στον ΣΚΑΙ: Έσκασε η είδηση σεισμός!

Κατηγορία media στις   7:30 π.μ.  |  Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Πανικός στον ΣΚΑΙ: Έσκασε η είδηση σεισμός!
Μια απόφαση «βόμβα» πήραν στο ΣΚΑΙ που φέρνει τα πάνω - κάτω, αφού είναι κάτι καινούργιο για την ελληνική τηλεόραση. Μόλις «έσκασε» και στο Vandas blog έχω αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από το 2020 οι υπεύθυνοι του σταθμού πήραν την απόφαση να αλλάξουν πολλά στο κανάλι και θα ξεκινήσουν από τα προγράμματα στην ροή τους, με αποτέλεσμα να κάνουν στροφή στην ποιότητα.

Έχοντας ήδη εντάξει στο πρόγραμμα τους το νέο κύκλο του «My style rocks» με παρουσιάστρια πρόσωπο που κανείς δεν περίμενε, αλλά και την επιστροφή του Σάββα Πούμπουρα με εκπομπή που θα φέρει γέλιο, θα προσθέσει ακόμη μια εκπομπή ,ωστόσο αυτή την φορά κοινωνική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vandas blog του Youweekly, στον ΣΚΑΙ πήραν την απόφαση να εντάξουν στην ροή του τα ντοκιμαντέρ. Μάλιστα, το πρώτο θα είναι το «8 days: To the moon and back» το οποίο είναι παραγωγής του BBC.

Όπως φαίνεται, μετά από αυτό θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότερα ντοκιμαντέρ, με σκοπό να έχουν κάτι διαφορετικό στη ροή του προγράμματος τους, από τα ριάλιτι και τα talents shows που έχουν κατακλύσει στην τηλεόραση.

Τώρα αν θα καταφέρει να ανεβάσει τα νούμερα του στην τηλεθέαση ο καιρός θα δείξει, μιας και στην Ελλάδα οι τηλεθεατές δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοια προγράμματα.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html