Η Αθήνα γέμισε σαπουνόφουσκες! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Η Αθήνα γέμισε σαπουνόφουσκες!

Κατηγορία Ελλάδα στις   9:30 μ.μ.  |  Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Η Αθήνα γέμισε σαπουνόφουσκες!
Ξαφνικά η πόλη γέμισε σαπουνόφουσκες και μπουρμπουλήθρες! Τι συμβαίνει στην Αθήνα; Εκτός από τις εξόδους που σου προτείνει καθημερινά το Athensmagazine.gr έχουμε να σου προτείνουμε και ένα ξεχωριστό φεστιβάλ που διεξάγεται.

Μοναδικές εφευρέσεις που εισήγαγαν πρώτοι παγκοσμίως οι Mr and Mrs Bubble, παρουσιάζονται στις παραστάσεις και στα εργαστήριά τους. Έδρα τους αποτελεί ο χειροποίητος «Τεχνοχώρος Φάμπρικα» στο κέντρο της Αθήνας, όμως μπορούμε να τους συναντήσουμε ξαφνικά στους δρόμους, στις γειτονιές και στις γιορτές, να σκορπούν χαρά και μπουρμπουλήθρες.

φεστιβάλ φούσκας
Τι είναι το Bubble performing που θα δούμε στην Αθήνα
Το 2012 η Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης Fabrica Athens φέρνει πρώτη στην Ελλάδα το Bubble performing, με τη θεαματική παράσταση με σαπουνόφουσκες Mr And Mrs Bubble-The Show.

Το διαδραστικό Bubble Show γεννήθηκε μέσα από τη θεατρική έρευνα, η οποία οδήγησε το καλλιτεχνικό ζευγάρι στο επιστημονικό πεδίο που ασχολείται με τη σαπουνόφουσκα, τη «Bubbleology». Η δουλειά των Mr and Mrs Bubble εξελίσσεται διαρκώς, με πειραματισμούς που ανανεώνουν συνεχώς την μοναδική στο είδος της παράσταση τσιρκοθεάτρου με φούσκες, καθώς και το πλήθος δρώμενων που διαθέτουν.

σαπουνόφουσκες

Οι δράσεις των Mr and Mrs Bubble έχουν παρουσιαστεί σε ποικίλες ιδιωτικές και δημόσιες εκδηλώσεις σε Ελλάδα, Ν. Κορέα, Ιαπωνία, Ινδία, Γερμανία, Ιταλία, Π.Γ.Δ.Μ. και Κύπρο. Επίσης, εκτός από την παράσταση Mr and Mrs Bubble-The Show, η ομάδα διαθέτει στη βαλίτσα της διαφορετικών κατηγοριών παραστάσεις, δρώμενα και εκπαιδευτικές δράσεις για όλες τις ηλικίες, ενώ αναλαμβάνει την διοργάνωση και την καλλιτεχνική επιμέλεια θεαμάτων και δράσεων μεγαλύτερης εμβέλειας σε όλο τον κόσμο.
Οι Mr and Mrs Bubble είναι οι Φάνης Κατέχος και Giovanna Michailidi-Sarti.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html