Ανατριχίλα: Μετά την κηδεία της γιαγιάς της τράβηξε αυτή τη φωτογραφία - Μετά από λίγο όταν την είδε πιο προσεκτικά της σηκώθηκε η τρίχα! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Ανατριχίλα: Μετά την κηδεία της γιαγιάς της τράβηξε αυτή τη φωτογραφία - Μετά από λίγο όταν την είδε πιο προσεκτικά της σηκώθηκε η τρίχα!

Κατηγορία Περίεργα στις   8:30 π.μ.  |  Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Ανατριχίλα: Μετά την κηδεία της γιαγιάς της τράβηξε αυτή τη φωτογραφία - Μετά από λίγο όταν την είδε πιο προσεκτικά της σηκώθηκε η τρίχα!
Τράβηξε μια φωτογραφία μετά την κηδεία της γιαγιάς της - Μετά από λίγο όταν την είδε πιο προσεκτικά της σηκώθηκε η τρίχα!

Οι γιαγιάδες για όλους μας ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο και οι περισσότερες μας κατακτούν με τον τρόπο τους! Ένα απόγευμα ενώ καθόταν με την οικογένειά της στο σαλόνι του σπιτιού της στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, η 18χρονη Νταϊάνα Λάντς αποφάσισε να βγάλει μία φωτογραφία του πατέρα και της μητριάς της.

undefined

Όταν όμως κοίταξε την εικόνα που είχε τραβήξει, ένιωσε ένα ρίγος να την διαπερνάει: μπορούσε να δει ένα πρόσωπο να αιωρείται μέσα στο παράθυρο.

undefined
Η μητριά της είχε μόλις επιστρέψει από την κηδεία της γιαγιάς της στην Τουρκία και όταν κοίταξε την φωτογραφία, ήταν σίγουρη πως ήταν το πρόσωπο της γιαγιάς της όταν ήταν νεαρή. “Εκείνη και η γιαγιά της ήταν πολύ δεμένες και μπορούσε να νιώσει την παρουσία της όλη τη μέρα. Ήξερε πως η γιαγιά της την πρόσεχε,” εξήγησε η Νταϊάνα.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html