"Σαλμονέλα σε αγαπημένο τρόφιμο!Πετάξτε το": Ο ΕΦΕΤ προειδοποιεί! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

"Σαλμονέλα σε αγαπημένο τρόφιμο!Πετάξτε το": Ο ΕΦΕΤ προειδοποιεί!

Κατηγορία ΕΦΕΤ στις   12:30 μ.μ.  |  Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019


Δεν είναι λίγα τα προϊόντα που ανακλήθηκαν από τον ΕΦΕΤ φέτος το καλοκαίρι. Ανάμεσα σε αυτά ανακλήθηκε και κιμάς κοτόπουλο με σαλμονέλα! Δείτε αναλυτικά τις ανακλήσεις από αρχές Ιουνίου μέχρι σήμερα.

Κιμάς κοτόπουλο
Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων, στο πλαίσιο του Προγράμματος "Επίσημος έλεγχος Μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων" έτους 2019, προέβη σε δειγματοληψία κιμά κοτόπουλου, με την εμπορική ονομασία "ΚΙΜΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΩΠΟΣ", με ημερομηνία παραγωγής 03/06/19 και ημερομηνία λήξης 08/06/19, που διακινείται από την εταιρεία ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΡΤΑΣ και, σε συνεργασία με το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε η ΠΑΡΟΥΣΙΑ Salmonella spp. στο ανωτέρω δείγμα. "Λάδι - θάνατος στην αγορά" - Ο ΕΦΕΤ προειδοποιεί!

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (η απεικόνιση του οποίου φαίνεται στην αμέσως επόμενη σελίδα του Δελτίου Τύπου), να μην το καταναλώσουν.


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html