«Παίρνω 640 ευρώ βουλευτική σύνταξη! Δεν μου φτάνουν αυτά τα λεφτά» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

«Παίρνω 640 ευρώ βουλευτική σύνταξη! Δεν μου φτάνουν αυτά τα λεφτά»

Κατηγορία Πολιτική στις   11:00 μ.μ.  |  Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

«Παίρνω 640 ευρώ βουλευτική σύνταξη! Δεν μου φτάνουν αυτά τα λεφτά»
«Δεν το πιστεύει κανένας, αλλά έτσι είναι».
Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη η Νόρα Κατσέλη, η οποία μας εξέπληξε με την αποκάλυψη ότι η βουλευτική της σύνταξη είναι 640 ευρώ!

«Όταν έδωσα το πρώτο μου φιλί ήμουν 14 ετών. Η μαμά μου τον κάλεσε στο σπίτι, τον κέρασε πορτοκαλάδα, του είπε ότι δεν πρέπει να με βλέπει έτσι στα… δεντράκια και μου χάλασε όλη την ομορφιά του πρώτου ραντεβού. Δεν έχω τα λεφτά για να κάνω αισθητικές επεμβάσεις. Αλλά ακόμα και να είχα τα λεφτά, νομίζω δεν θα έκανα.

Έπαιρνα μια πάρα πολύ μεγάλη βουλευτική σύνταξη, καλώς ή κακώς αυτή ήταν η σύνταξη που παίρνανε, τώρα παίρνω 640 ευρώ και δεν το πιστεύει και κανένας, αλλά έτσι είναι. Δεν μου φτάνουν αυτά τα λεφτά. Εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν είμαι ΠΑΣΟΚ.

Ποια είναι η Ειρήνη Καζαριάν; Δεν έχει κάνει θέατρο ποτέ; Και θα πάει να μάθει θέατρο από τον Ίψεν; Μου φαίνεται περίεργο γιατί δεν είναι μια απλή ιστορία το θέατρο. Πρέπει να σπουδάσεις και κάτι, δεν γίνεται να πηγαίνουν όλοι οι ατάλαντοι και αμόρφωτοι να παίξουν θέατρο. Δεν φταίει η κοπέλα, αυτοί που τη διάλεξαν φταίνε. Προφανώς η κοπέλα δεν θα ήξερε και τον Ίψεν.


Θα έπαιζα με τον Μάρκο Σεφερλή στο θέατρο, γιατί όχι; Αυτοί που τον σνομπάρουν κακώς κάνουν και τον σνομπάρουν και είναι ντροπή αυτό που έγινε. Ταλέντο θα πει να μαζεύεις κόσμο, να σε πιστεύει ο κόσμος, να σε αγαπάει ο κόσμος και να σε ακολουθεί. Και τον Μάρκο τον ακολουθεί ο κόσμος. Κάποιους άλλους που έκαναν κριτική δεν τους ακολουθεί κανένας πια», είπε η Νόρα Κατσέλη.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html